goрный tурhзm h эkctрhm c Kрыmу 
Gl222222
::  BELANGRIJKSTE  ::  FORUM  ::  ZOEK  ::
Alpene de Krim en IUBK
·Geografie, relef, klimaat
·Krymskaya toponimika
·Rechnaya netwerken
·Begroeiing en beest
·Geologisch geheim de Krim
Toebereiding te routeert
·De keuze van de stijl van recreatie
·Toerisme met betrekking tot bezdorozhiu
·Cartography
·Het kamp apparaat
Actief toerisme en extrim
·Peshekhodnyi toerisme
·Skalolazanie
·Bejaag en rybalka
·Fietsen, bantam auto-safari
·Paarden en osliki
·Archeologie
·Daiving
·Paraplanerizm
·Extrim-wedstrijden
·Wintersport
·Olympisch steunpunt
·Strijd lettere
·Rolevye wedstrijden
Kosten om aan te treffen
·

·

·

·
Kaart
Sm111111

De keuze van de stijl van actieve recreatie, van de firma's en munitie

Met uitzondering eeuwige sneeuwen en eeuwige ijsje, de Krim nu kan alle types sport erbuit-van de -deuren voorstellen en actief alpen toerisme welk gevormd in De Alpen en Sredizemnomore. Incluis gelijke sneeuwen en ldy, maar slechts niet op te allen tijde.

Whereat alle in ons tamelijk klein. Moeilijkheden, ontberingen, test en rekeningen kunnen keurig toegediend zijn. Dit beroert quitte temperatuur - bijtijds vypolzaya van de noord helling naar het zuiden – op solnyshko, of omgekeerd, kan worden buiten gekoeld of om zich te koesteren.

Deze mogelijkheid om rekeningen meerdere putaet de theoretici van het toerisme in de rangschikking van de types van alpene recreatie toe te dienen. Het feit is die praktisch alle hen, incluis de meest gevaarlijk, in de Krim kunnen op welke wijze vermaak (of kennis met azami), excursie, amateur verlovingen, sport, expedities, extremum wedstrijden, proefnemingen op vyzhivanie bestaan.

Niettemin zelfs eenvoudige kennis met elk extremum (bijvoorbeeld, paratseiling – buxirovka voor katerom op paraplane) of klassieker (verkhovaya karen) door het type van actieve recreatie vergt expliciet bewustzijn wat dit deadlily gevaarlijk. Het is naam, als jullie toeristische firma voorlegt:

  • Ze moet vrijbrief erop nahouden, naar en jullie moeten verzekering polis bevoorraden;
  • Met betrekking tot mogelijkheid, moeten met de strijd-ervarene klanten communiceren, en zelfs better, vooraf, anderse huizen met behulp van Internet noodzakelijke verwijzingen bezoeken;
  • Jullie moeten het programma organisator omstreeks de toestand van uw gezondheid, reacties op stressovye verbanden en lekarstvennye direct toegankelijk waarschuwen.

Als jullie werden wenden om buiten vleermuis, munitie inkoop slechts in de club winkels, in geen geval op de marktplaatsen te reizen. Ik zou en "navorochennye" globaal spotje netten, vrode Sport-magister, Megae-sport, "ADIDAS" en anderen niet adviseren. Verkopers erin, doorgaans, niets denken in de munitie, en in de prijzen worden woedend direct toegankelijk op de propaganda gestoken. Wij willen dit laten voor snobizma bogatenkikh "mazhorov" die gemakkelijk van accessly leix naryaditsya in allemaal geacht en pestrenkoe en zabratsya op de parketnom bantam auto op het tweetal van de versmaaten nader respectievelijk asfalteren.

Zoek gering magazinchiki, vyrosshie van bardovskikh, van tolkinistskikh en anderen sdvinutykh knuppelt. Erin maken deel uit van verkopers en eigenaren iedere vrijje minuut zelve campagnes en competities. En natuurlijk, zonder afgesloofd kan omstreeks de munitie vertellen. MAAR! Belangrijkste whereat vertelsel moet vragen omstreeks je indiogeen specificeren. Abstract ideale munitie bestaat niet. Zoek slechts de. En door alle middelen de munitie beminen, toen het niet podvedet!

In de speciale dagbladen van vele adverterende clausules welk in het algemeen slechts putaiut begin consument en oorzaak of om in 2-3 tijdperk meer te spenderen, dan noodzakelijk, of over het algemeen om verlovingen extrimom te verlaten. Better zoek door Het internet club saity en onafhankelijke conferenties, waar kunnen worden mening van niet verkopers, en kopers geleerd. Het is tevens, de menigte bestaat van elektronische aanplakborden, waar wordt gebruikte munitie verkocht. Het is markt naar de ontluiken krijgen systeem Yandex (www.ya.ru. terug en exact te formuleren uw vereiste ook titel dichtstbijzijnd naar jullie van ruime stad gemaakt kenbaare, waar met betrekking tot uw verwachtingen moeten "bratia met betrekking tot afwijking" zijn.

Klaveren algemeen de systeem hebben van het leerprogramma programma's voor starters, de actium van de uitgaansdag, van trenirovochnykh en kvalifikatsionnykh heffingen, van de competities.Complementarily op dit thema:

De mogelijkheden van de landstreken van de Krim voor het toerisme met betrekking tot bezdorozhiu (buiten straat)
De cartographisch garanderend is van alpen toerisme. Kaarten om, pedaalen in de voeten over te geven
Het kamp apparaat

© 2005-2009 www.srimeanextreme.som. Alpen toerisme en extrim in de Krim.
In het citaat van de materielen saita direct giperssylka op www.srimeanextreme.som Verplicht