goрный tурhзm h эkctрhm c Kрыmу 
Gl222222
::  BELANGRIJKSTE  ::  FORUM  ::  ZOEK  ::
Alpene de Krim en IUBK
·Geografie, relef, klimaat
·Krymskaya toponimika
·Rechnaya netwerken
·Begroeiing en beest
·Geologisch geheim de Krim
Toebereiding te routeert
·De keuze van de stijl van recreatie
·Toerisme met betrekking tot bezdorozhiu
·Cartography
·Het kamp apparaat
Actief toerisme en extrim
·Peshekhodnyi toerisme
·Skalolazanie
·Bejaag en rybalka
·Fietsen, bantam auto-safari
·Paarden en osliki
·Archeologie
·Daiving
·Paraplanerizm
·Extrim-wedstrijden
·Wintersport
·Olympisch steunpunt
·Strijd lettere
·Rolevye wedstrijden
Kosten om aan te treffen
·

·

·

·
Kaart
Sm111111

De mogelijkheden van de landstreken van de Krim voor het toerisme met betrekking tot bezdorozhiu (buiten straat)

Op de noord-west van de Krim ver in de zee steekt kaap Tarkhankut vooruit. Izvestnyakovye uvaly bereiken het hoogtepunt 179 versmaaten overheen de zeespiegel. Zij bezlesny, prorezany door ovragami en onderleggers. Overheen vele dozijnen kilometers hier kunnen worden, niet ontmoeting behuizing en rijwegen gekard. Tussen bevinden zich stadsdeel centrum Chernomorskoe en Olenevkoi op de kust de wonderbare gedenktekens van de natuur – onderlegger Large Kastel en Jangulskoe opolznevoe kust. Hij heeft paar jaar back poterpel wrakke uitgebreidheid vervoerder "Sirius" - romantisch zdeshnie dostoprimechatelnosti aangevullen. Daivery situeerde in de zomer van in dichtstbijzijnd bukhtochke, vozyat erbij op naduvnykh matrasakh grondslagen en alle manier van nuttige dingen. Kamp nu wordt door kinder kachelyami en anderen nuttige dingen mee de geslachten van Robinzona Kruzo gedecoreerd. Zamyslovataya de spinneweben zdeshnikh gruntovok nachisto wordt ontnomen van de adresboeken – kunnen zijn leix raadden die de meeste prokatannaya koleya gedragingen naar enkel populaire stad. Op de hele, gebied is eenvoudig ideaal voor organisatie van mnogodnevnykh geslachten op bantam auto's. Maar ook elk wandelwegen met betrekking tot bezdorozhiu handelswaar. De indienstneming buiten alpene fietsen (niet van erg goed klassikaal) bestaan in Olenevke. Worden gedraagd en konnye wandelwegen.

Van Olenevki op het zuiden met betrekking tot gruntovkam te onderkende daiverskim kampen op de kapen Ruime en Small Atlesh quitte taxi rijden. Maar ook er bestaan, waar pokolbasitsya. Van Olenevki werkelijk groot pogonyat op kvadrotsiklakh.

West kust (Saxkii gebied en de landen van Yevpatoriya) - zeer effektnye, tamelijk bezdorozhnye en niet in het bijzonder vermoeiende traces gaan met de kust zeeen met betrekking tot vuiligheid wegen mee. Op het zuiden van Sak dit trace juist verleden de constructies van het testen gebied van versieren vliegtuig ZEEN van en zoute plassen. Op de noord van Yevpatoriya – alsmede naar gruntovkam mee de kust juist verleden dozijn ruimte antennae en opnieuw zoute plassen – er toe plas Donuzlav. In de voorstad van bebouwde kom Novoozernoe het is mogelijk anders door poliubovatsya colonnes vetroustanovok.

In de zelve Yevpatoriya rechter door stedelijk strand in het park Frunze bestaan extrim-park. Strijkend van af beton en met het dozijn verschillend tramplinov en reilov van stalen. In de zomer tijdperk door de dag zeer verhit. Maar met betrekking tot avonden bijstere inktkoker, altijd vele bicyclers op DE MTV en VMKH.

De indienstneming buiten verkhovykh paarden – op de waterkering op seaport.

Op het tegengestelde, de naar het oosten beeindigen van de Krim op sotniu kilometers worden de heuvels van Kerchenskogo schiereiland gehoosd. Zij Tarkhankut manen, ook bezlesny, iedere nieuwe kweken stelt het nieuwe baroke geslacht van horison open. Ongeveer gelijke hoogtepunten (berg Opuk - 184 versmaat).

Hier het meeste wonderbare rijden - op de kaap Kazantip manend door de zamknutoi annular vorm recht overeind staand met de bodem atollovyi rif met poperechnikom ongeveer in 10 km. De volop krasiveishikh baaien en complex, maar gemakkelijk van de toegang relef, zelfs radialki voor week maken leix steeds meer arresterend.

Zanyatno en rijden met betrekking tot melkopeschanym stranden rechter door de zoom van het water - zij uitstekend bijhouden glanzend, en te rijden het is mogelijke dozijnen kilometers zonder de barrieres en met nauwelijks elk mensen.

De indienstneming buiten verkhovykh paarden bestaan in een van agrestic huizen zaten Mysovoe. De indienstneming buiten alpene fietsen en diverse munitie voor actief toerisme en extrima in nieuwe cabine rechter door de rijweg tussen commerciele pyatachkom Mysovogo en basis "Lavanda".

De eigenaardigheid van Kerchenskogo schiereiland is de volop solyanykh plassen, in de zomer van op de tijdperken helemaal peresykhaiushchikh. Hun kustlijn door de plaatsen is blij hoog en abrupt.

Van Kerch op het zuiden wonderbaar trace prolegaet juist verleden ruim en interessant met betrekking tot relefu de kustlijnen van de plas Tobechik, en verderop naar wonderbare stranden op de dorp naar Yakovenkovo en gebied van hovenieren belang Opuk.

AANDACHT: Verderop westelijke beskrainie de uitgebreidheden verhuren van jullie niet manyat. Deze territorium van militair testen gebieden en de objecten van Chernomorskogo de vloot van Rusland en De krijgsmachten van Oekraine. Te slaan hier (belangstelling presenteert Chaudinskii vuurtoren van en iskopaemaya Chaudinskaya ustrichnaya zandplaat, wonderbare stranden, alsmede De baai van Cosmonauts, waar werden gedraagd de testen van eerst sovjet afgestammen apparata voor gevend van cosmonauts op Land) het is mogelijk van leix door de bevestiging militair leiderschap of want bejagen met betrekking tot vrijbrief. De overheid van Chaudinskogo okhotnichego economie bevindt zich in raitsentre Lenino.

De meest interessant en diversified voor alpene cyclotourism Southwestern de Krim. Bergen door het hoogtepunt tot toe 1545 versmaaten, hardmeeste afgronden en kaniony behoren op acclivous heuvels, winderige valleien.

Alle peshchernye steden, vooral Mangup, ongewoon interessant, en stad Bakla hereto anders en maloizvesten, hoewel dit het ruimste centrum van vinodeliya 4-8 eeuwen. Alle dostoprimechatelnosti Alpene de Krim koppelen deftig oeroud viuchnye footpaths verschrikkend de pologostiu. Zodat te karren het is mogelijk en verstoken van asfalteren en zonder de voltage.

Bakhchisaraiskii gebied is klassiek voor het rijden met betrekking tot bezdorozhiu. De bijzondere vorm van alpene selecties Inner en Buitenzijde gryad Krymskikh bergen welk van het zuiden eigentijds zeer steile hellingen met de verticaal obryvami, en van de noord zeer dolgie en acclivous afstammingen, verhuurt echt om over het algemeen zonder de rijwegen te gaan. Maar whereat compleet om zekerheid en graad extrima te controleren. Voor elk meere komfortnogo rijden, maar nog verstoken van asfalteren, de extensief gebied van mezhgryadovogo afstamming tussen Yailoi (waarvan het is mogelijk skatit naar de stranden van Het zuiden kustlijn) en Inner gryadoi, waar bevinden zich deftige peshchernye steden, van nezapamyatnoi ancientness werd het unieke net van de vuiligheid wegen weerhouden. In prostorechii hen zullen nomineren ishachkami – het feit is dat ezel zeer knappe en ergonomical beest. Ezel beneden de lading zeer toegeefl is voor machten en nooit zullen hoogtepunten verliezen en zullen niet zijn zijn wijzerplaat alle voor niets. Footpaths lagen van viuchnymi oslikami twee of 5 1000 jaren geleden, dit ideaal traversy welk nezachem pereprofilirovat met behulp van de meest exact teodolitov.

OP Mangupa ruimer ezelachtig landgoed onderkende. Wordt meerdere de trees van de onderrichting en bijzonder certificaat oslovoditelya ontwikkeld. De indienstneming buiten verkhovykh paarden bestaan in Bakhchisarai, Kuibyshevo, Sokolinom, Rijke kloof en andere populair tussen toeristen adapteert.

Best deel van footpaths verloven anders en in de afschaduwingen van wonderbare bomen, rijke fitontsidami. Dit mozhzhevelniki, eiken, van de pijnboom. Tussen hen de menigte van salutary plodovykh bomen en bosje.

Voor amateurs extrima, van capers door zemlyanye trampliny ideale voorwaarde ontwikkelen kunstmatig door narezannye de trekkeren van het terras op de heuvelhelling. Hen maakten eenvoudig voor handig ukhoda voor posadkami pijnboom, niet verondersteld dat iemand voor het tweetal uur wil sooruzhat hiervan loszinnige menigte trampliny voor de vluchten.

In de voorstad van Bakhchisarai als vroeg als naskoro meerdere traces verblindde voor extremum snelle afstamming. Bevind zich zij op het zuiden hellingen van De buitenzijde gryady Krymskikh bergen – naar de west van routeren Simferopol-sevastopol. Over het algemeen dit gryada praktisch niet wist in de uitoefening van actief toerisme, en tussentijd hierine Bakhchisaraiskogo gebied ze is zeer prachtig. Hier behoorlijk wat klein, maar effektnykh asfalten serpantinov met de gering zagruzkoi automobielen. Gruntovki viutsya tussen de wijngaarden en tuinen, tal van welk worden gekeild. Pruim, amandel, walnoot in vele plaatsen is ongedeeld osypaiutsya. In fluwelen seizoen, na samenstelling kortwieken op de wijngaarden vertoeft de menigte van zogenaamde "rok" - klein kisti op pobegakh-pasynkakh.

Leix nekim "doveskom" naar bakhchisaraiskim (of alushtinskim) te routeert kan de Simferopol terrein voorleggen. Voor een aantal redeneert de hoofdstad van de Krim viel buiten van toeristisch verloop. Obidno, maar dit feit. De mogelijkheden van de kustlijnen van Simferopolskogo pondage, van de valleien Salgira en Small Salgira, alsmede van de uitgebreidheden Dolgorukovskoi yaily weinig wist.

Bijstere inktkoker raskrucheny slechts twee gebied – Het lagere plat van de selectie Chatyr-dag en urochishche Kizil-koba met abutting aan hem urochishchem Suuchkhan.

Omstreeks betonnene traces voor alpene fietsen en anderen buiten roada kunnen worden informatie over saite www.mtb.zverozub.som of met betrekking tot navraag voor zzub@bk gekregen.Ru door de e-mail.

Bakhchisaraiskii gebied op het zuiden in de meeste de effektnykh en populaire plaatsen (op de kust van en nabij peshchernykh steden) continueert door de landen van de stad van Sevastopol. Naar de natuurlijke knapheden van alle drietal gryad Krymsikh bergen welk lopen in een knooppunt in het gebied Balaklavy terug, hier groeien anderse en unieke militaire objecten.

IN Sevastopol anders in sovjete tijdperken kreeg erg goede ontwikkeling de klaveren van velosipednogo toerisme, bijvoorbeeld "Musson" knuppelen. Enkel vospitanniki deze klaveren kon bijtijds om de vooruitzichten van alpen cyclotourism te waarderen, om toeristische firma's te registreren, om zich te ontwikkelen en om toeristische programma's vooruit te gaan. Zodat op de hele landstreek heeft niet alleen menigte van de traces maar ook de tamelijk hoge graad van hun beheersend, incluis door commerciele programma's. Zij kunnen zijn verschillende graad komfortnosti – van de verkaveling in palatkakh welk toeristen nemen aaneen, tot toe het complete aanplakbord-huis van de stand liux en vergezellend op het trace door bantam auto's.

Zelve met betrekking tot zichzelf rijden met betrekking tot alpene rijwegen op bantam auto's ook wordt geoefend, vooral in toeristische programma's voor daiverov (akvalangistov) welk alpene wandelwegen worden voor het best dekompressii aangeraad. Krasiveishaya en niet in het bijzonder gemakkelijke rijweg (in het hoofd helemaal razmytaya) gedragingen van Baidarskoi vallei in Belbexkuiu door pereval Bichke. Wegens het het zamyslovatoi vorm manend ok zeer svinskii khvostik, pereval Kabanim noemen.

IN Baidarskoi vallei bevindt zich meerdere konnykh klaveren en kinder kampen met de onderrichting naar verkhovoi karen. Het is natuurlijke wijze, eenvoudigste konnye wandelwegen worden gedurende parken en groene zones op de stranden gedraagd.

IN Balaklave en op Maximovoi bungalow worden competities met betrekking tot extremum snelle afstamming op alpene fietsen gedraagd. Worden ook en competities met betrekking tot de technologie van velosipednogo toerisme in sovjete tradities gedraagd.

Het zuiden kustlijn van de Krim (Larger Yalta en west Large Alushty) - het meeste complex gebied wegens ruimere perepadov hoogtepunten, van the limited beperkingen van de zicht op alpene serpantinakh en de hoge dichtheid van de behuizing en kuuroorden.

Dikwijls tussen naburige valleien mee de kust van de zee proekhat het is onmogelijk - moet naar iuzhnoberezhnomu rijweg opstijgen, en daartegenover om af te stammen. Zelfs waarin rijwegen vrode en gelegen, erop liggen de slagbomen hoedende territoria van zdravnits of dachnykh bebouwde komen vast. Zodat varianten velomarshrutov niet zo behoorlijk wat: Van iuzhnoberezhnogo rijweg onder naar de zee door elk van de ontluiken naar de zwang dvortsovo-parkovykh complexen.

Velospuski van de rijweg naar de zee met goed gevolg zavershaiutsya en worden door gevende aankondiging rem nochlega op de schip iuzhnoberezhnoi lijn aangevullen. Zodanig beugels: Lorrie (autobus) - fiets is een schip - het is mogelijk nakrutit om menigte in het Jalta. Het is bijvoorbeeld, spustitsya door Nikitskii plantkundige tuinen. Maar preliminarily willen om Nikitskuiu rasselinu te bestuderen. Door Gurzuf (met het bezoek van het park van de kuuroord "Gurzufskii" en enthousiast liubovaniem op Adalary, Genuezskuiu afgrond, afgrond Shalyapina en onderscheiden profiel Beer-berg).

Iugo-zapadnee Jalta interessant elk vakantieoord bebouwde kom is een oeroude paleisen en villy omcirkelden door de parken, nepovtorimye landschappen ontdekkende alle nieuwe eigenschappen met iedere ommezwaai dorozhnogo serpantina. De meest anecdotic: Goud strand op de piedestal Lower Oreandy (best op IUBK); Kaap Ai-todor met Lastochkinym nest, de residuen van Romein fortess Kharax (ik - III eeuwen), door vuurtoren en oeroud park; Miskhorskii park (stamen van Koreiza), Alupkinskii paleis en park met stenige warboel af; In het gebied Simeiza - berg Kat, afgronden Diva en Wing Lebedya, fantastisch park; Tenslotte op Forosa - bungalow "Tesseli" met oeroud park. Hoger boven Forosa – kerk onderkende, waartegen gedraagt zich terzijde van nieuw en oud rijweg, totaliter gemakkelijk van de toegang voor de fiets en reeds, natuurlijk, voor paard en motornogo transport.

Training bantam auto-safari voor jeugdig persoonen wordt in Yaltinskom de club 'van De loopban'en" gesuggereerd.

En opnieuw gelijke traces, viuchnye footpaths en gruntovki dienen voor konnogo toerisme. Beste plaats voor hem zijn uitgebreidheden Ai-petrinskoi yaily, en het belangrijkste centrum van de voortplanting van rysistykh rassen, gewetene inktkoker buiten de Krim, is Yaltinskii konno de-sporten club 'van De loopban'en" (39 6505). Hier wordt uitgevoerd meerdere international toerist programmeert.

Tsarskaya (Zonne, Horizontaal) footpath – de koningin van krymskikh alpen footpaths. Overheen omstreeks 7 kilometers tussen tsarskim paleis in Livadii en imeniem Grote vorst Alexandra Mikhailovicha Ai-todor in Gaspre ze is bolstered boven en blagoustroena. Voor verkhovykh wandelwegen (voor welk ze was op het begin 20 eeuwen wordt toegerust) nu ze is ontoegankelijk. Bicyclers in de mei en in het zomerseizoen moet voorzichtig wegens de vaste toeloop van de voetgangers zijn. Maar als vroeg als in de oktober er schijnen zelfs mopedy.

De indienstneming buiten alpene fietsen bestaat in Jalta (tapperij "Oreanda" en enkel kuuroorden, alsmede in het centrum van De waterkering). Waarheid, op meerdere dagen veel goedkoper om fietsen naprokat te nemen, alsmede om velogida in Simferopol te huren.

Op yailu Ai-petri van bebouwde kom Miskhor wordt kabel weg, dit idealiter voor de amateurs van snelle afstamming gelegen. Podnyavshis met betrekking tot weg bekabelen op het plat, maar meteen winst groot bemachtigend in de pakket van het hoogtepunt en mogelijkheid van wonderbaar en afstamming continueerde naar Ruime kanionu de Krim en nader - naar peshchernym steden. Naar het oosten (in de tegenwoordigheid van het verlof van Krymskogo gebied van het landschap belang, controle resideert in Alushte) het is mogelijk met betrekking tot krasiveishemu Romanovskomu rijweg juist verleden De arbour van strengelt proekhat met betrekking tot yailam en spustitsya met betrekking tot devstvennym wouden juist verleden Kosmodemianovskogo mannenklooster en waterfall Golovkinskogo in Alushtinskuiu vallei.

In het verlof tegenwoordigheid kan worden groot genoegen van het rijden met betrekking tot oud verkhovoi Romanovskoi rijweg door Krymskii gebied van het landschap belang gekregen. Op het zuiden landsgrenzen van het gebied van het landschap belang het is mogelijk katatsya draaiend hoogtepunt op de lorrie tot toe met. Vinogradnogo - naar de bron Ai-iori. Romanovskaya rijweg is bolstered boven door grote rotsblokken en podsypana ballast, niettemin adapteert ze prokhodima slechts voor zeer serieuze bantam auto. Tussen bicyclers friraiderov ongewoon populaire afstamming van Ai-iori om Alushtinskogo motokrossa te routeren. Ook goed trace op de hellingen Chatyrdaga – moet van Angarskogo perevala worden aanvankelijk op Grushevuiu polyanu, en dan van vele varianten onder, naar Vruchtbare getild.

Beneden Alushtoi wordt trace voor minie-motokrossov zamelende de beste passagiers van vroegere-vereniging toegerust. Voor bantam auto's en kvadrotsiklov (hen offreert op hurende erbuit firma in Alushtinskoi Xen) worden ontwikkeld meerdere is blij van interessante traces. Deze mensen zullen regelen binnen mogen shosseinuiu geslacht op motor cycli met betrekking tot schilderachtig (en vereeuwigden in kultovom film "Caucasian plennitsa") serpantinu van de dorp Lavanda naar Lower Kutuzovke. Voor bantam auto's wordt gedraagd op het begin van de zomer Bakha Demerji – geslacht waarover zamelen bevelen van vele landen in.

De zuidoostelijke kustlijn van de Krim (naar het oosten Large Alushta, Sudaxkii gebied, Koktebel en Ordzhonikidze) - hier bergen als vroeg als niet zo dicht podstupaiut aan land, en uitgebreide valleien op de zee paren plyazhnoi door de schrap, overheen welk door de plaatsen kunnen worden gekard.

Met betrekking tot valleien alpen rechek of shosseinym serpantinam kan worden omhoog, bijvoorbeeld, naar de deftige Vallei van De bangmakerijen of naar waterfall Jur-jur geklommen. Maar eenvoudiger, opnieuw, om hoogtepunt op het transport te draaien. Goedkoper alle (2 grivni!) Op de lorrie naar Angarskomu perevalu.

Yaila Karabi die verzaakt overheen deze kustlijn, de meeste woestijn plaats in de Krim, volop karstovykh voronok imparts om maanen type te hovenieren.

Op de zelve Alushty van ideale voorwaarde voor dert-jampinga, van capers op de fiets door zemlyanye trampliny. Zuiden footpath van de top Demerji verdiend wordt kultovoi door het trace voor friraida, van gevaarlijke afstamming met betrekking tot steil bezdorozhiu beschouwd.

Voor de reis op bantam auto zeer prachtige en tamelijk ingewikkelde rijweg van Belogorska door Kokasan op Privetnoe. In het hoofd ze helemaal razmyta, en in de afstamming naar de zee vele bruggen op de rijweg is ongedeeld geboren word vandaan selevymi door de toeloopen. In de noord deel van weg voor recreatie handelswaar meerdere polyan, in de jaren van de oorlog voormalig partizanskimi door baseert. En op de zee tussen dorpen Privetnoe en Marinier wonderbaar kampeerterrein wordt op de piedestal van genuezskoi toren Choban-kule beslecht.

Vandaar omhoog met betrekking tot vallei rechki Arpat het is mogelijk worden naar de dorp Zelenogore getild. Erin schilderachtige voorstad kan worden door de top met het heden jigitami gelopen.

Dit als vroeg als Belogorskii gebied, onderscheid het plat Karabi – een van de meeste woestijn plaatsen van Europa en reeds, natuurlijk, door unieke mogelijkheden voor alle aard van buiten straat toerisme. Meerdere terzijde van alle toerist routeert, maar trots op en pafosno, krasuetsya selectie Ak-kaya. Pozhalui, best in plaats in het Europa voor de onderzoeken catania van en hebbelijkheden op bezdorozhe. Zeer effektno, maar ook tamelijk verantwoord.

Sudaxkii gebied. Tamelijk goed en diversifiedly presenteerden konnye wandelwegen met provodnikami. Kleine traces (maar zato in de militaire munitie van de tijdperken rytsarstva) worden daarbinnen Genuezskoi fortess gedraagd. Elk meere afgelegene wandelwegen met badend op wild strand gedrag in de baai Kopsel.

Op de waterkering de indienstneming bestaan buiten alpene fietsen niet van erg goede hoogte. Prijzen - 20 griven in uur of 100 griven in vierentwintig uren, hoe overal op de kust. Veloprovodnikov tot toe laatste tijdperk was niet. Als te bezichtigt op alpene fiets belangstelling serieus en provodnikov, en prokatnye fietsen better op zoek in Simferopol.

Feodosiya en Koktebel de oude tradities heeft van velosipednogo sport en toerisme, en van recente porien en goed bevel met betrekking tot extremum alpene fiets. Besta traces bestelde voor extrim omlaag tenger. In meer detail informatie noodzakelijke op zoek op de club velosipednykh saitakh, indigeen veloextremaly door de handel doen niet, maar te vergezellen bratiam met betrekking tot geest kan.

IN Koktebele bestaan van de wasem van prokatov alpene fietsen, - helemaal dryannykh (steeg van de marktplaats naar de waterkering), ander (op de waterkering) - "Komanch". Prijzen - 20 griven in uur. Over het algemeen bicyclers (en shosseiniki, en gorniki) zdeshnie plaatsen zeer liefhebben. Best seizoen Lentemaand-april en September-oktober, in andere tijdperk zon ook gevaarlijk roostert. Veloprovodnikov niet.

Worden konnye wandelwegen met provodnikami in de voorstad Koktebelya en met betrekking tot lesnym de rijwegen van de selectie Echki-dag geordend.

Totaliter willigen populariteit van Het zuiden en Zuidoostelijke kustlijn, toch, zij groot Iugo-west in. Ook vele hinderingen van persoon in de natuur, paleisen verkeersknooppunt met svalkami, behoorlijk wat van zagazhennykh plaatsen, steeds meer schijnt van de barrieres waar eerder het is mogelijk was proekhat. En belangrijkste vooringenomenheden ook steil: Het is omhoog zwaar, onder duivels. Voor progulochnogo rijden uniek niets geen betere Predgoria, vooral van het gebied van peshchernykh steden.

Beste tijdperk voor de tournees - van eerst dekada Mag. Niettemin Predgore op het moment predpochtitelnee Zuiden kustlijn, alle de meer die in alpene plassen water als vroeg als hartelijk.

Juni khorosh door overal zeer dolgim lichtgevende dag, van pustynnostiu stranden, door zuiveren en hartelijk als vroeg als zee en lage prijzen. Juli en August I aanraden aan maar voor de wandelwegen langs de kust, om te baden het is mogelijk was ieder half een uur. Het is begeleidend, en Predgore erbij plassen en waterplassen (alsmede door de tuinen) helemaal niet slecht!

Van De september met betrekking tot November - van de voorwaarde is eenvoudig ideaal voor afgelegene reizen. Ok en winter, principieel, ontwikkelt niet van bijzondere sta-in-de-weg (weren Yailu welk in de winter van deadlily gevaarlijk). In iedere winterachtige maand (ja en in de lentemaand) meerdere de dagen van gruwelijk guur weer nietwaar gecontinuerd, van maar onbuigzaam krymskikh vrieskouen met pronizyvaiushchim noord-naar het oosten vetrom verkeersknooppunt met de weken van uitstekende expliciete weersgesteldheid met de temperaturen tot toe +20 graden.Complementarily op dit thema:

De keuze van de stijl van actieve recreatie, van de firma's en munitie
De cartographisch garanderend is van alpen toerisme. Kaarten om, pedaalen in de voeten over te geven
Het kamp apparaat

© 2005-2009 www.srimeanextreme.som. Alpen toerisme en extrim in de Krim.
In het citaat van de materielen saita direct giperssylka op www.srimeanextreme.som Verplicht