goрный tурhзm h эkctрhm c Kрыmу 
Gl222222
::  BELANGRIJKSTE  ::  FORUM  ::  ZOEK  ::
Alpene de Krim en IUBK
·Geografie, relef, klimaat
·Krymskaya toponimika
·Rechnaya netwerken
·Begroeiing en beest
·Geologisch geheim de Krim
Toebereiding te routeert
·De keuze van de stijl van recreatie
·Toerisme met betrekking tot bezdorozhiu
·Cartography
·Het kamp apparaat
Actief toerisme en extrim
·Peshekhodnyi toerisme
·Skalolazanie
·Bejaag en rybalka
·Fietsen, bantam auto-safari
·Paarden en osliki
·Archeologie
·Daiving
·Paraplanerizm
·Extrim-wedstrijden
·Wintersport
·Olympisch steunpunt
·Strijd lettere
·Rolevye wedstrijden
Kosten om aan te treffen
·

·

·

·
Kaart
Sm111111

Het kamp apparaat

In gorno-lesnoi zone niet alleen apparaat van cab-rang en kamp maar ook het bezoek van het woud in pozharoopasnyi tijdvak (van De mei met betrekking tot November) wordt verboden. Maar de uitgebreide net bestaan van alpene asielen of ongedeeld polyan, waar wordt toegestaan te afrekenen palatochnye dorpen.

Op IUBK moet plaats voor nochevki zoeken of in de privesector, of worden zdravnitsy gevestigd in. Op een avond nemen algemeen zeer aarzelend.

Op het geval onvoorzien nochevki zal lesopolosy of door porosshie de bush van de onderlegger en andere zakustarennye neugodia tussen de velden en tuinen naderen.

Voor zodanig toestanden met de keuze van de plaats ook kost niet om, en vereisten zodanig te dribbelen: Het moet niet zijn uitstekend van de rijweg; Podezd noodzakelijk handig en zodanig, als niet naar van raskis indien regen. Better als bivouac zal hoger boven de rijwegen, omdat spustitsya het is mogelijk en met betrekking tot razmokshemu weg. In de onderleggers, ovragakh en kloofen aanlokkelijk schouwt de quitte en bodem zuiveren van dorre rusel dozhdevykh toeloopen - hen produceren arenaceous-shchebnistye nanosy. Na de stortbaden door dit bed kan prokatitsya machtige gryaze-stenige toeloop - sel welk binnen de positie smesti quitte vrachtwagen (zodanig gevallen in de Krim waren), en daarvandaan bevinden zich slechts op travke! Algemeen in de gedragingen voor toeristen kamperen zal op de bronnen van het water aanbreken en waar besta khvorost. Maar in de Krim en die, en andere zeldzaamheid, en bonfire (als het niet in speciaal beton kostrishche of stationair mangale die bestaan koe-waar in de plaatsen van recreatie) zeer zal uw reputatie voor lesnikami, door de militie en andere strazhami op last van vergallen.

Totdat om palatku te verstrakken of om podstilku zich te ontvouwen, examineren land, niet ook hetzij ze rauw, niet hetzij erin wroet, van de moties van ondiepe miers, van de stones en koryag. Stel plaats voor de machine (vast als zodanig er is), ze moet niet van zadevat bomen en bosje, maar lommer is noodzakelijk betrouwbaar en dolgaya. Om te machine bestuderen onder, better om zijn overheen kanavkoi of verdieping te verstrakken. Beneden de wielen zabeite wiggen of Stones, tilen machine op zowel domkrata als ontladen bagazhnik.

Toilet in het woud actuele cijfer om niet aanbevolen te funderen. Archeologist (M. A. Fronjulo) vertelde naar mij die op oeroude joden (die waren kochevnikami-vee fokkers) bestond ongedeeld regels. Zodat ruim de zonsondergang aanzitten van de zon achter, voorbij de cab-rangen (van het kamp) en zo, om wind langs de lucht doorstond. Op de ceintuur oeroude joden doorstonden klein lopatochku (zullen onze klein sapernaya) naderen. Naar de om haar juist wordt afgedaan het land vereffenen met het gras (dernom), en dan - tenslotte steil (of vocht) van ertoe doet dit plein is bedded op de plaats. Het is hygienic, ekologichno, estetichno en oduvanchik niet cheshet...

Nu in meer detail omstreeks amenities palatochnoi leven (deze adviezen bereid Konstantin Rusanov).

Bonfire:

 • Plaats voor bonfire moet zo kiezen om vlakkend om het het was suitably posidet.
 • In de straal 50 cm van bonfire noodzakelijk om allemaal in te sluiten die kan per de avontuur zagoretsya.
 • Kostrovishche obkladyvaetsya ruim, door de paardenstal Stones.
 • Brandhout (als de mogelijkheid bestaan van de keuze) moet dor zijn, niet stekelig, van de middelmaat lijvigheid, om het is mogelijke was hen naar de beenbreuk zonder de bijl toepassing.
 • Het is overigens, van naschet bijlen - jullie zeer zelf leven versimpelen, als bijl wil niet valyatsya op uitstekende plaats. Door hem niemand niet otrubit voet en, als per de avontuur zal lesnik bezoeken, er is in staat mogelijk eerlijk type spreken die zamelen slechts khvorost in en morgen worden in Grinpis opgeschreven.

De plaats keuze is. De vele interessante plaatsen van de Krim, vooral gebied van Perevalnenskoi vallei, zwermen in militaire onderdelen, testen gebieden en t. P. En hoewel nu als vroeg als zullen niet Afrikaans komandos, razezhaiushchikh op de tanken en doorbraak autobussen, maar alle gelijk en onze dapper militair op de tijdperken postrelivaiut treffen. Daarvandaan in de plaats keuze moet osmotretsya op zoek naar scherven van de kinkhoorns, en kan en ongedeeld (hen het is aanbevelenswaardig van niet trogat en in bonfire keilen niet), van de symbolen van de richting van de schietpartij (ruimere rode driehoeken), van tankovykh doelen (van hout beschuttingen, waar-die 2kh3 m). In zodanig plaatsen om niet altijd verantwoord uit te scheiden met, en op timt jullie kunnen sognat van nasizhennogo adapteren patrouille.

Zekerheid.

Honden.

Op de tijdperken wilde honden treffen, vooral nedaleko van zetels bevolkte. Daarvandaan niet toegeefl zijnen voor zullen petardami, feerverkami, pishchashchimi raketen en t opgepot worden. P. Zij, overigens, kunnen tamelijk nou podeistvovat en op tweevoeter khishchnikov.

Als om veel dorre boom, niet toegeefl zijnen voor zal de barriere oprichting van het mannelijk lid om het kamp. Om met te beginnen, wil maar meteen uitstekend die deze uw territorium en niemand zullen niet instellen back moeten de palatku steunen. Seconde, als dit te benaderen met de hersenschim kan interessante uitgevoerde tijdperk zijn.

AU!!! Refresher voor verloren

 • Dan elk meer utoptana tropinka, van die meere kansen met betrekking tot het erop gaan naar mensen uit;
 • Rechki zijn specifiek tropinkami. Gaand met rechki vele kansen vybratsya naar de behuizing;
 • Het is better om onder te gaan dan omhoog - en kleiner zal en sneller naideshsya raken vermoeid;
 • Van hoge bomen vandaan buiten uitstekend;
 • Waarin ophef of rook, er mensen;
 • Laat onderweg bijstere goede merkwaardige voetspooren. Om met te beginnen, zal met betrekking tot cirkel niet gaan, seconde, jullie gemakkelijker zullen vernemen.

Refresher voor ishchushchikh.

 • Iemand moet op de plaats blijven, waar laatste tijdperk trof verdwijnend aan;
 • Te proberen om naar de grotste uitgebreidheid mogelijk van de ophef - om muziek te verkondigen, postrelivat petardami te omvatten;
 • Om verdachte voetspooren te laten, om boel verdwaalde verbouwde niet.

Igor RusanovComplementarily op dit thema:

De keuze van de stijl van actieve recreatie, van de firma's en munitie
De mogelijkheden van de landstreken van de Krim voor het toerisme met betrekking tot bezdorozhiu (buiten straat)
De cartographisch garanderend is van alpen toerisme. Kaarten om, pedaalen in de voeten over te geven

© 2005-2009 www.srimeanextreme.som. Alpen toerisme en extrim in de Krim.
In het citaat van de materielen saita direct giperssylka op www.srimeanextreme.som Verplicht