goрный tурhзm h эkctрhm c Kрыmу 
Gl222222
::  BELANGRIJKSTE  ::  FORUM  ::  ZOEK  ::
Alpene de Krim en IUBK
·Geografie, relef, klimaat
·Krymskaya toponimika
·Rechnaya netwerken
·Begroeiing en beest
·Geologisch geheim de Krim
Toebereiding te routeert
·De keuze van de stijl van recreatie
·Toerisme met betrekking tot bezdorozhiu
·Cartography
·Het kamp apparaat
Actief toerisme en extrim
·Peshekhodnyi toerisme
·Skalolazanie
·Bejaag en rybalka
·Fietsen, bantam auto-safari
·Paarden en osliki
·Archeologie
·Daiving
·Paraplanerizm
·Extrim-wedstrijden
·Wintersport
·Olympisch steunpunt
·Strijd lettere
·Rolevye wedstrijden
Kosten om aan te treffen
·

·

·

·
Kaart
Sm111111

Peshekhodnyi toerisme. Afgronden en grotten

In sovjete tijdperken in de Krim werd 6 Alle-vereniging toerist peshekhodnykh traces en menigte indigeen gelegen. Omstreeks 1 miljoen persoon voor jaar verstreken alpen footpaths. In de zomer half van jaar programma ine het algemeen bestaane uiten 10 dagen van de campagne (het werd voor recreatie op het tweetal van de dagen op alpen turbaze in Bakhchisarai of Sokolinom) van en 10 dagen van recreatie op een van primorskikh turbaz Krymskogo advies met betrekking tot toerisme geinterrumpeerd. Nu meerderheid hieruit turbaz staal zeer komfortnymi en geacht en roeien met de riemen in het algemeen die, die komt op recreatie naar de zee, en in de bergen naezzhaet leix op odnodnevnye excursies. Toch presenteren Depositip bedrijf "Krymtur" vozrozhdaet de traditie van vakorganisatie toerisme plande, de net herlaadt van alpene asielen en roeit met de riemen als vroeg als 1000 van toeristen-peshekhodnikov. Het anderse groere aantal van zodanig toeristen talrijke particuliere firma's accepteren. Vooral actiefs in dit luik Sevastopol. Buiten vleermuis werken in Krymskikh bergen de toerist knuppelt van Kiev, van Dniepropetrovsk, van Kharkov, otllichno goed op de hoogte onze schiereiland, op een regelmatige basis verlossende en literatuur voor toeristen, en marshrutnye kaarten.

Door praktisch overal zodanig handel doen fanaty alpen toerisme, traces zijn zeer diversified en met betrekking tot tijdsduur, en met betrekking tot comfort (van "wilde" bewoning in palatkakh met gotovkoi op bonfire tot toe progulochnogo variant, wanneer rugzak kart voorafgaand aan jullie in bantam auto, en voor nochlegom jullie wacht jakuzi en souper op vuren-plaats).

Voor de installatie palatok in de Krim van niet zo vele handige plaatsen, en belangrijkste - niet alle hen worden geautoriseerd. De lijst van toerist cab-rangen in gorno-lesnoi zone schiereilanden jullie zullen van tegen het eind dit hoofdstuk vernemen. Zodat campagne kan worden gepleegd en buiten vleermuis.

In elk geval voor alpene campagne jullie moeten worden in De controle-spasatelnoi naar de aanwending geregistreerd. Er en beste mogelijkheid verwijzingen bezoeken omstreeks de betrouwbaarheid van toerist firma of turkluba welk offreren jullie de diensten. IN Simferopol Controlling-spasatelnaya aanwending resideert met betrekking tot ul. Zoi Zhiltsovoi, 24, tel. 25-45-13, 25-31- 58. Met betrekking tot andere steden - treffen in het hoofdstuk aan 3. Er en beschrijving de meest populair dostoprimechatelnostei.

Over het algemeen routeren better van allemaal om met Predgoria in Simferopol, Bakhchisarai, naar Belogorske of Oud de Krim te beginnen. Wanneer jullie als vroeg als raskhodites en zullen goede vorm - perevalit Belangrijkste gryadu, ok en voor rapture spustites erbij rechter betreffende de zee binnenlopen. Jentelmenskii de pakket van toeristisch-peshekhodnika door alle middelen sluit:

  • Peshchernye steden, van Ruime canyon de Krim, Ai-petri, waterfall Wuchang-su, Nikitskuiu rasselinu (Southwestern de Krim - tussen Sevstopolem, door Bakhchisarai en Jalta);

  • Aiu-dag, Alpene plas op g. Paragilmen, De vallei van De bangmakerijen, waterfall Jur-jur, Karabi-yailu, New Light, Karadag (South Shore);

  • Als kulminatsii, hemelvaart op de west top Chatyrdaga (Shater-berg) - piek Eklizi-burun (Tserkovnyi kaap), het hoogtepunt 1525 m, dit best aspectual stek, waarmee ontluikenen alles behalve alle Krymskii schiereiland. Modern ploeteren gelaten met betrekking tot verdisste om zdeshniuiu panorama te stellen op prijs niet, en wij willen geven woord G. Naar moskoviet: "Geopend met Chatyrdaga schilderstuk geluidsschermen beschrijving. Bijzonder, tot toe die hebben nog niet izvedannye, gevoelen omvaten alle schepsel sozertsatelya, alle manier van het animo smenyaetsya filosofisch door gerichte speculaties, wat dat charme debars van de vermetelheid zijn weggaan, als niet naar naar infringe plechtig velichavost, en er is een begeerte om aan te treffen en om - aan te treffen dan nader, van de thema's dolshe... En er, op de bodem, afield - alle de Krim, fantastisch, brink, blagoukhaiushchii aaien van zeleniu velden, van manyashchii tainstvennostiu wouden, en daarentegen neobozrimoe zee, erbij eeuwige opkomst en goluboiu daliu. Om de rust en wat dat bewustzijn welk niet geen man levende die zou hoger boven jullie, en zelve leven, met zijn ondiepte, alledaagse zorgen en zhiteiskimi dryazgami voor de grandeur van deze schilderstuk verhuizingen vandaan buiten vandaan ervandoor zijnen..." Hier is zo was op het begin VAN KHKH eeuw, gelijke gevoelen wekt Chatyrdag vandaag, en het is groot, omdat van niet alles moet bewegen, ergens toe moet moet ons met de onvergankelijkheid koppelen. Er is een begeerte om te hoopen die door honderd jaren oud hier niets zal bewegen. Het is overigens, Eklizi-burun (Heilige, Tserkovnyi, kaaps - herdenken "ekliziast") heet zo in de eerbewijs wat oeroud krymskie khristiane op de viering Troitsy (de eerst zondag van Juni) sezzhalis hier van rond de schiereiland.


Complementarily op dit thema:

Skalolazanie
Bejaag en rybalka. Groen toerisme
Alpene fietsen, bantam auto-safari, motokross, kvadrotsikly
Verkhovye paarden en osliki
Archeologic en militari-onderzoek expedities
Daiving en inen het water levend
Paraplanerizm, parashiutnyi pronken en gemakkelijk vliegtuig
Extrim-wedstrijden (rolikovye konki, skeitbord, mauntinbord)
Wintersport (alpene ski's, snoubord, slede)
Olympisch steunpunt en fitheid-knuppelt

© 2005-2009 www.srimeanextreme.som. Alpen toerisme en extrim in de Krim.
In het citaat van de materielen saita direct giperssylka op www.srimeanextreme.som Verplicht