goрный tурhзm h эkctрhm c Kрыmу 
Gl222222
::  BELANGRIJKSTE  ::  FORUM  ::  ZOEK  ::
Alpene de Krim en IUBK
·Geografie, relef, klimaat
·Krymskaya toponimika
·Rechnaya netwerken
·Begroeiing en beest
·Geologisch geheim de Krim
Toebereiding te routeert
·De keuze van de stijl van recreatie
·Toerisme met betrekking tot bezdorozhiu
·Cartography
·Het kamp apparaat
Actief toerisme en extrim
·Peshekhodnyi toerisme
·Skalolazanie
·Bejaag en rybalka
·Fietsen, bantam auto-safari
·Paarden en osliki
·Archeologie
·Daiving
·Paraplanerizm
·Extrim-wedstrijden
·Wintersport
·Olympisch steunpunt
·Strijd lettere
·Rolevye wedstrijden
Kosten om aan te treffen
·

·

·

·
Kaart
Sm111111

Bejaag en rybalka. Groen toerisme

Rybatskie dorpen – de nieuwe vorm van organiserend van actieve recreatie met de zeer diversified pakket van de diensten. De basis van hen, natuurlijk, zaryblennye waterbekkens, waarin deskundigen gedragen zich en podkormku rybei nakomeling, en uurwerk aspectual varieteit. Op de aanmelding naar Simferopol met de noord met betrekking tot rijweg van De moskou en Kiev met betrekking tot adresboek "Rybatskaya dorp" beknibbelen naar schilderachtige waterplas, terzijde van welk zoougolok, gezellig van hout sruby, luxueus Russisch bathhouse (niettemin met van niet traditionele grote grot en zwembad daarbinnen). Whereat prijzen in korchme totaliter schappelijk, typisch voor Simferopol.

Avtoturistam ik zeer adviseer: Niet dribbelen naar de zee, niet proskakivaite Simferopol. Het is especial, als jullie prodelali ruime weg. Na 40 jaren oud especial, de accuraate wijziging van klimaticheskikh zones of de wachtposten van de ceinturen verplichte tijdperk vergt op de aanpassing. Simferopol met het dit uitdraaien op uitzicht komt boven ideaal, vooral zodanig speciaal gemaakte, puskai en meerdere dreamlike agrestic dampkring.    

IN Bakhchisaraiskom gebied de organisatoren van zodanig handel gemanifesteerde niet alleen vakkennis maar ook humor opgeroepen het complex is een Zwarte stenigingen. Vrolijke adresboeken "Rybalka op Zwarte steniging'en maar meteen oorzaak om film "Brilliantovaya hand" te herdenken, waar toezegging "klev zal zodanig dat klant zal zich vergeten alle op hel" werkelijk werd volbracht. Schijn zodanig adresboeken in de voorstad gezetene Red Poppy. Zodat als zullen van peshchernykh steden Eski-kermen of Mangup, zaglyanite naderen.

Op de west randgebied van de dorp Oud de Krim bewoont het huis van de jager. Zelfs als jullie zijn onverschillig om te jagen, dit is eenvoudige wonderbare, komfortnoe en romantische plaats voor recreatie en nochlega. Vandaar gedraagt zich schilderachtig gruntovka naar oeroude Armenian mannenklooster Surb-khach en de menigte van prettige lesnykh traces naar Koktebeliu, Echki-dagu en Sudaku.

Okhotnichi villy in Baidarskoi vallei, doorgaans, geacht en luxueus. Het is niettemin, in huurover schenken en bungalows poproshche. IN Het internet kunnen worden speciale aanplakborden gevonden en vooraf worden of sozvonitsya met de logementhouders afgeschreven. Het is niettemin, niet roeien met de riemen noch voorstellen van de particulieren of firma's op ordenend jacht maken op. Vrijbrief op jacht maken op misschien slechts van de toestand lesookhotnichei organisatie!

Afhankelijk van seizoen de objecten respectievelijk bejagen kunnen zijn: Krymskii edele ree, kosulya, muflon, wild mannetjesvarken, vos, konijn, fazan, vodoplavaiushchaya dich (utka en andere). In alpene rechkakh en speciale waterplassen wordt forel opgevangen, bestaan ook waterplassen met de spiegel karper en andere ozernymi types.

Rybalka op marine kust op snast met de kriuchkom niet bijzondere volksplanting vergt. In andere gevallen noodzakelijk om op dichtstbijzijnde spasatelnuiu halte voor de vrijbrief inkoop te gelden. Het is overigens, er kan worden boot gepacht of kater en om hoge-handigheid bijstand te ontvangen. IN De duister en Azovskom zeeen behoorlijk wat marinier delikatesov: Osetr, handvat, kefal, bychok, stavrida, bonito, barabulya, kerchenskaya seld, khamsa en andere types van vissen, en van weekdieren - media en rapana. Op alle types, behalve de voorgaand bestaan seizoense beperkingen of verboden verbonden zich aan zapovednym regime akvatorii.

Groen toerisme – als het keeten, op welke wijze het formeerde in West Europe, in de Krim, niettegenstaande alle ophef in drukpers met betrekking tot deze beweegreden en periodieke international subsidies, niet privilsya en niet waarschijnlijk elk kansen heeft. Het is allereerst, omdat zelfs in Frankrijk door het groene toerisme alle gelijk van better alles doen Duits plattelanders in Elzase. Russisch en alle de meere sovjete peasantry leven wordt, vlakte, neromantichna verfomfaaid. En nu krymskoe zat despoiled zo veel die permanente vorovstvo – leix verplichte voorwaarde vyzhivaniya voor volwassene en kinderen.

Aankoop of pachtende huizen, bungalows, villy en anderen draaien zich-oplossing, toeristen in de Krim botsing vovse niet met de tradities van groen Europees toerisme. Daarvandaan en niet zachem in het bijzonder worden uitgeoefend, om te herberekenen rozetki in de kamers en zameryat de hoogte van de ophefen van kukarekania, op welke wijze dit wordt in de procedures van de standardisering van de direct toegankelijk van de verkaveling voor groen toerisme geadministreerd.

In ons alle andere. En ik zal niet werd om - better slechter te confronteren. Is eenvoudige andere. En, misschien, altijd voor koper of huurder zeer persoonlijk. Iemand verstreken in de eerst alpene campagne met betrekking tot peshchernym steden, de iemand wordt van Grinovskoi romantikoi Oud de Krim ingenomen, kogo die budorazhat alpen testen gebieden Dolgorukovskoi yaily of zijn altaren profaneren. Comfort, hier, generaal, misschien zeer spartanskim, hoewel mogelijkheid ieder vlakkend door verhit water in actief toerisme verplicht aandrijven. Ok ja ok. Het is actuele cijfer, anders oor naar dissert - wat goud middellang tussen taezhnymi zaimkami en polineziiskimi bungalo moet ideale basis voor actief toerisme bezetten. Breng op de markt rassudit.

IN de Krim als vroeg als sotniu jaren oud de eigene tradities ontwikkelen van de toelating van toeristen in de privesector. Zelfs weten west gidsen die zodanig verkaveling "op de grootmoeder's" en naskolko het bijstere inktkoker en voordelig. Ik na twee jaren oud van het leven op IUBK, tenslotte, begrepen, vanwaar deze uitdrukking nam. Op de grootmoeders en vrouwen drijvend alle leven behoudt van het vakantieoord steden en mestechek. Mannen snel spivaiutsya, niet weerstaan de aanvechtingen van het vakantieoord leven. En best van hen is ongedeeld niet verzeten winter bezdelia en laten op zarabotki thuis slechts in het verlof van de afwezigheid en teruggegeven als vroeg als hoe kurortniki.

Tot toe recente liep porien in Alpene de privesector in het Krim met 'de 'grootmoeder's'. Maar nu het snel ontwikkelt.

30 jaren geleden voor het probleem oplossing van peregruzhennosti kuste schrap in de Krim werd het concept van abyssal verkaveling houdend rust voorgesteld. Ze bedroeg wat nieuwe hotels van en de basis van recreatie het werd om de schilderachtige voorstad van Bakhchisarai verondersteld, van Simferopol, Belogorska, van Het oud de Krim, in alpene dorpen van Large Alushty en Sudaxkogo gebied in te bouwen.

In het seizoen 2004 jaar nezhdanno-negadanno abyssal verkaveling was opgenomen in leven. Waarheid, door als vroeg als helemaal andere – markt samenstel van bewegende delen.

Hiernaast met de verkrijging putevok en turov, toeristen alle overheen de wereld alles meer dikwijls zal voorkeur naar de inkoop van echte bezittingen in de plaatsen welk het meeste antwoord hun inzichten in aards paradijs geven. IN de Krim in recente jaren zeer actief stadsdelen kopen beneden zastroiku, nedostroi en gerede villy, ellingi, alsmede gebruikelijke agrestic huizen en voorstedelijke bungalows niet alleen burgers van Oekraine maar ook Rusland, van Het polen, van Israel, Duitsland. Met betrekking tot de better half deze voormalige sovjete mensen, maar, willen zeggen, deurposten behoorlijk wat en basisprincipe. Echte bezittingen inkoop niet enkel op de eerste regel van marine kust, waarin ze kost van basnoslovnykh hoeveelheden, sopostavimykh met de meeste prestigieuze gebieden Sredizemnomoria. Ook hoog worden stadsdelen met betrekking tot beide leden van Iuzhnoberezhnogo rijweg erbij krasiveishimi types en natuurlijke wijze vechnozelenoi begroeiing getaxeerd. Raskruchennymi zijn als vroeg als en meerdere abyssal gebieden, tussen hen Baidarskaya vallei tussen Sevastopol en Jalta welk maestroen Krymskoi noemen door Zwitserland. Hier volledige dorp vystroili collaborateurs Moskou merii in het hoofdstuk met Iuriem Luzhkovym. Beminde moskovieten en gering alpene derevushku Zelenogore in 10 km hoger boven luxueuze stranden Marine (Sudaxkii gebied), en anderse eerdere - Generalskoe hoger boven Solnechnogorskogo (Larger Alushta). 10-kilometrovaya de zone van de kust van Bakhchisaraiskogo gebied, alsmede van de canton van bebouwde kom Wetenschappelijk met lagere derevnyami Winderige en Trudoliubovka ook komt op De moskou dachnikov in de mode binnen.

Er is in staat natuurlijke wijze, hiernaast omzet, wordt geoefend en commissioning in huurover op elk termen - van het uur tot toe meerdere jaren oud. Als met echte bezittingen op de kust werk als vroeg als zeer actief, met wijde keuze, grote monetaire verlopen en tamelijk goed ingestellen informatie die echte bezittingen voor actief toerisme niemand, essentieel, doet niet. Ik dit confronteerde in de bungalow zoek op week voor de verkaveling van velosipednoi groepering.

Gaat oko, ja hoor tand neimet af. Het is gemeenschappelijke kennis die zelfs gelijk scheidend van Jalta, Alushty, Gurzufa de menigte hebben van de bungalows in het gebied Perevalnogo en Pilletje. Maar tot toe dit seizoen door hem en in het hoofd kon niet komen die deze verlatene plaatsen naar welk-dat willekeur zijn interessant. Ja en tijdperk om zelfs de eigene bungalows in het zomerseizoen poprostu niet te doen. Het is tussentijd, mee trolleibusnoi van het trace alle predgornaya zone was in July The-augustus 2004 jaar als vroeg als zatrebovana beneden de behuizing pachten. In 2005 jaar van de bungalow als vroeg als commandeerde vooraf door Het internet.

Toeristen, vooral arriveerden op de automobielen, selyatsya en in Upper Kutuzovke, en in Perevalnom. Maar door hier informatie vervoerder werkt als zelve trace met zijn voorbij de overtuiging dichte toeloop van potentiele klanten.

Rechtvaardigheid in behalf van, willen noemen die in de Krim wordt De ankylosis assistentie naar landelijk groen toerisme gemaakt en zijnde verschuldigd naar naar hem en internationale bijstand wordt meerdere de etnische centra van groen toerisme gemaakt:

  • Kronental (nu van Kolchigino Simferopolskogo gebied) acquaints met de tradities Duits en zwitser kolonistov in de Krim;
  • Chernopole (Belogorskii gebied) is blijje actiefs obshchina krymskikh grieken;
  • OP White Cliff (Belogorskii gebied) en op met. De asteriated centra van groen toerisme aanbod konnye routeert.

Kosten respectievelijk voeden en bewoning in zodanig centra algemeen zijn bedded in 10-12 dollars per etmaal.Complementarily op dit thema:

Peshekhodnyi toerisme. Afgronden en grotten
Skalolazanie
Alpene fietsen, bantam auto-safari, motokross, kvadrotsikly
Verkhovye paarden en osliki
Archeologic en militari-zoeken expedities uit
Daiving en inen het water levend
Paraplanerizm, parashiutnyi sport en gemakkelijk vliegtuig
Extrim-wedstrijden (rolikovye konki, skeitbord, mauntinbord)
Wintersport (alpene ski's, snoubord, slede)
Olympisch steunpunt en fitheid-knuppelt

© 2005-2009 www.srimeanextreme.som. Alpen toerisme en extrim in de Krim.
In het citaat van de materielen saita direct giperssylka op www.srimeanextreme.som Verplicht