goрный tурhзm h эkctрhm c Kрыmу 
Gl222222
::  BELANGRIJKSTE  ::  FORUM  ::  ZOEK  ::
Alpene de Krim en IUBK
·Geografie, relef, klimaat
·Krymskaya toponimika
·Rechnaya netwerken
·Begroeiing en beest
·Geologisch geheim de Krim
Toebereiding te routeert
·De keuze van de stijl van recreatie
·Toerisme met betrekking tot bezdorozhiu
·Cartography
·Het kamp apparaat
Actief toerisme en extrim
·Peshekhodnyi toerisme
·Skalolazanie
·Bejaag en rybalka
·Fietsen, bantam auto-safari
·Paarden en osliki
·Archeologie
·Daiving
·Paraplanerizm
·Extrim-wedstrijden
·Wintersport
·Olympisch steunpunt
·Strijd lettere
·Rolevye wedstrijden
Kosten om aan te treffen
·

·

·

·
Kaart
Sm111111

Verkhovye paarden en osliki

Paard schepsel levend en tamelijk intellective, poosje exclusief in de belangstellingen. Zeer aandachtig beluisteren onderwijzer en allereerst, proberen om te begrijpen, hoe om te merken en om paarden welk jullie glavnee te ondersteunen. Maar zelfs whereat niet vergeten zich die verstrijken beneden lage vertakkingen, kon gevoelen slechts de afmeting. Bijtijds prignutsya naar grive en te worden niet overtreffen de oren van paard – uw probleem. Zal niet hier naar overvloedige adviezen schenken, maar opnieuw willen zeggen – zeer aandachtig onderwijzer beluisteren. Als voelen niet van het contact met paard en weifelen in de mogelijkheden om het – niet stesnyaites te controleren, vragen advies opnieuw. Paard schepsel zwaar, onbevreesd en gevaarlijk.

Versus alpene fiets verkhovoe tournee met betrekking tot bergen, vooral op Belangrijkste gryade waar zanyatnee. Draait hoogtepunt paard ook zonder de moeilijkheid, net zo stamt af, maar pozhalui, afstamming poopasnee. Overzicht op is ook better. De meeste interessante, op welke wijze dier samen met jullie zonder de moeilijkheid pereskakivaet door rechki en delft en vzbiraetsya op klein steil obryvchiki, is eenvoudig podtyagivayas op voorste voeten. Help naar haar: In de afstamming worden back afgeleid en het gewicht van uw lichaam meubileren naar op de achterk voeten, om zij better gadesloegen drijvend op de helling. En in de kweken prizhimaites naar de nek beest en lichaam gewicht centrum op voorste het voeten. Gesprek naar paard - weten niet, naskolko dit van node naar de om haar, maar begin sedoka dit precies leidt standaardmaat binnen. Zal firma en opeenvolgend in de bevelen, niettemin en enkel liefkozing is door alle middelen noodzakelijk. Het is algemeen, voor dat die privyk naar de machines, naar de fietsen en elektronica communicatie (ja anders met eerste beginselen pokoreniya) met de beest – losse aantrekking en extrim. Anderse en beweegreden voor het elk meere diepe bewustzijn van het leven. 

Naskolko dit is nuttig? Verkhovaya karen salutarily wetten op alle groeperingen van de spieren. Waarheid, ik na voorop in het leven catania (zonder sedla op agrestic aan het werk klyache) overheen de avond insliep latere slechts tussen knietjes ruimer podushku ingesloten, omdat knietjes werden niet teruggelopen. Geneeskrachtige uitwerking, vooral voor de voorbehoeding prostatita op mannen en slag met vrouwelijk tselliulitom bevoorraden vibromassazh. En machtige positieve biopole beest vooral voelen kinderen, zieke kinder tselebralnym paralichem.

Konnye wandelwegen worden naar toeristen naar het buitenland de wereld – in de parken (bijvoorbeeld, in Simferopol) en op de waterkeringen – totaliter min of meer ruime kuuroorden gesuggereerd.

Campagnes, dit als vroeg als ergens toe sereznee. Voor de beginneling trainingen adviseren in manezhe op konno-sporten steunpunt. Een daarvan – "Burulcha" resideert in Belogorskom gebied, op met. Geurig. Ze situeert prettig van hout srubami voor nochlega en recreatie, door Russische bathhouse, mogelijkheden voor rybalki of ongedeeld van de wandelwegen mee schilderachtige rechushki Burulcha. Tel. +38 (06559) 9 78 36. Hier tamelijk solitarily en werkelijk verstoken van dribbelen en bedoening kan worden goede toebereiding gekregen.

Elk meere alle konnyi toerisme kreeg ontwikkeling beneden Alushtoi. Op de berg basis Paragilmen wordt vers konno-sporten basis gebouwd, traces waarvan gaan naar krasiveishemu Alpene plas en onderkende footpath naar de acme van de Krim - g. Romein kosh. Op dit trace het is mogelijk worden opgeschreven in Alushtinskom het centrum van kinder kunst (in Het aquarium welk gelijke toeristische ferme P. regelde Zamoiskogo).

Op met. Asteriated is eenvoudige ogen ontbinden: Konnye "Fatima" knuppelt, "Goud podkova", "Demerji" - situeren en koniushnyami, en cafe, en door de nummers voor nochlega.

En voor die, die zinnen van vkusit romantiku konnogo campagne naar de gevulde bloem, ferme "Recreatie" in de conjunctie met konnym knuppelen "Alliur" offreert louter in de Krim mnogodnevnyi konnyi tur met betrekking tot klassieker routeren: Juist verleden De vallei van De bangmakerijen en polyany Jurla naar onderkende waterfall Jur-jur en later, natuurlijk naar de zee met recreatie op de basis "Evrika". Konno-sporten knuppelen "Pegas" actief heren konnye de gebied bezichtigt van de berg Chatyr-dag. Vooral interessante winterachtige hemelvaart op de top.

Van Sudaka konnye routeert gedrag om Kopsel tekeer te gaan. En uitgebreidheid, en niet slecht vstryaska, en bestaan mogelijkheid worden in de zee, op wild strand ververst.

Meerdere traces voor konnykh wandelwegen op het gebied van Sevastopol worden door kinder kampen "Atlantika", "Superkids", "Stels" en andere ontwikkeld. Over het algemeen karen kinder kampen, waar worden in het programma van konnye wandelweg omvatten en onderrichting naar verkhovoi, menigte. Rodonachalnikom hen is Yaltinskii de club 'van De loopban'en".

Konnye wandelwegen plaatselijke inwoners met. Mysovogo aanbod en voor die, die houdt rust op Kazantipa. Niet zich vergeten daarover voor de toegang op de territorium van het gebied van het landschap belang jullie hebben moeten zij kaartjes welk produceert het controle in pos. Shchelkino.

Van de nieuwigheden kunnen worden voorgesteld bereid jagend ezels. Deze dienst aanbod in het gebied "peshchernykh van de steden" Mangup, Eski-kermen in Bakhchisaraiskom gebied, en de ze van zavoevyvaet steeds meer verdedigers.Complementarily op dit thema:

Peshekhodnyi toerisme. Afgronden en grotten
Skalolazanie
Bejaag en rybalka. Groen toerisme
Alpene fietsen, bantam auto-safari, motokross, kvadrotsikly
Archeologic en militari-zoeken expedities uit
Daiving en inen het water levend
Paraplanerizm, parashiutnyi pronken en gemakkelijk vliegtuig
Extrim-wedstrijden (rolikovye konki, skeitbord, mauntinbord)
Wintersport (alpene ski's, snoubord, slede)
Olympisch steunpunt en fitheid-knuppelt

© 2005-2009 www.srimeanextreme.som. Alpen toerisme en extrim in de Krim.
In het citaat van de materielen saita direct giperssylka op www.srimeanextreme.som Verplicht