goрный tурhзm h эkctрhm c Kрыmу 
Gl222222
::  BELANGRIJKSTE  ::  FORUM  ::  ZOEK  ::
Alpene de Krim en IUBK
·Geografie, relef, klimaat
·Krymskaya toponimika
·Rechnaya netwerken
·Begroeiing en beest
·Geologisch geheim de Krim
Toebereiding te routeert
·De keuze van de stijl van recreatie
·Toerisme met betrekking tot bezdorozhiu
·Cartography
·Het kamp apparaat
Actief toerisme en extrim
·Peshekhodnyi toerisme
·Skalolazanie
·Bejaag en rybalka
·Fietsen, bantam auto-safari
·Paarden en osliki
·Archeologie
·Daiving
·Paraplanerizm
·Extrim-wedstrijden
·Wintersport
·Olympisch steunpunt
·Strijd lettere
·Rolevye wedstrijden
Kosten om aan te treffen
·

·

·

·
Kaart
Sm111111

Archeologic en militari-zoeken expedities uit

IN de Krim geweten over 5 1000 van archeologic gedenktekens, van en expedities jaarlijks wordt omstreeks 30 gedraagd, ongeveer 20 van hen gedragen zich Russische hogere scholen van en wetenschappelijke activiteit. Jaarlijkse worden sensatsionnye bevindingen gepleegd. Niet van kleinere sensaties veroorzaken en de "opening'en van pasklare aanwending en De aanwendingen van bezopasnoti Oekraine: Het gebied van zwarte archeologie zodanig die in het hands van skupshchikov dikwijls ontpopen zich waardes op volledig museum.

Uw belangstelling naar de geschiedenis en totaliter begrijpelijke dorst te vinden schat moet ugolovnomu misdaad niet aandragen. Ik maar meteen om te vermanen die voor de slag met de dieven van oeroude graven in de Krim nu geld en desantirovanie van de helikopters, en ontsla uit automata op de nederlaag. In geen geval kopen goud of zilverene producten van oeroude graven, alsmede van ordenov the times van Krymskoi oorlog of Groot huiselijk. Serieuze term kan worden gekregen en voor de slaand van de wapen van the times van Grote huiselijke oorlog, omdat het vernemen en in het spel toestand.

Het is niettemin, "als het is onmogelijk, maar zeer er is een begeerte - die het is mogelijk". Het is Real, nu overvloedige gelegenheden bestaan voor kollektsionerov en zelfs meere overvloedige gelegenheden voor kladoiskatelei (als jullie geven de bevindingen om te vermelden, dan en worden met het goud en zolver relikviyami, gefotografeerd alsmede met de wapen - van noch probleem). Collectie van het stenige en benige boordgeschut van barbaarse persoon, van oeroud en middeleeuws brons en keramiek jullie totaliter kunnen op wettelijke basis inzamelen en zelfs vyvezti volksplanting in Het ministerie van de cultuur van de Krim ontvangen. Details specificeren in Krymskoi regionale douane +38 (0652) 54-56-31.

Ok nu met betrekking tot orde:

  • Raskopki op de plaatsen van bestrijdt gedrag onderzoek bonden. De meest sterk van hen zetelen in Kerch en Sevastopol, namelijk in deze gebieden tot toe sikh niet zakhoroneny dozijnen (en kunnen de honderden van) van 1000 sovjet, Duits, Italiaan, Romanian soldaten en kantoorbediendeen. Bevindingen soldatskikh zhetonov eigentijds grote waarde voor de gezinnen pogibshikh, van de vragen nasledovaniya, van de privileges en dat lijkend op. Uit te komen op de contacten met poiskovikami moet door de afdelingen en aanwijzing met betrekking tot de kwesties van jongeling indigeen ispolkomov en door de indigeen voenkomaty. Snuiters algemeen leven in palatochnykh kampen, werk in de zomer van op de vakantiedag. In de kampen sezzhaiutsya dozijnen afdelingen van verschillende landen;

  • Speciale excursies met metalloiskatelyami op de plaatsen van de meeste bloedige strijd 19 eeuwen - Alminskom en Balaklavskom - zullen Yaltinskoe en Sevastopolskoe de afdeling van Intourist regelen. Bevindingen, niet nationale waarde presenteren: Kogels, de scherven van de kinkhoorns, knoppen van de tenues en anderen - totaliter fatsoenlijk suveniry. Ok en van de waarde van de schat, naar sdannogo toestand, kan worden het kwart deel van het waarde gekregen. Het is rekening houdend die waar-die op Balaklavy overblijfsels in het goud de maandelijkse traktement kent van volledig Engels leger toe.... - Malovato zal niet!

  • Raskopki ancientnesses nu kan elk expeditie in de compositie van de gedeputeerdeen van de toestand wetenschappelijke activiteiten of museumsen en heling volksplanting in Krymskom republikeins comite met betrekking tot instandhouding van de monumenten zich gedragen. Namelijk principieel alle amateur bonden en over het algemeen allemaal gewillig te maken deel uit van raskopkakh nu zodanig mogelijkheid hebben!

De meeste eenvoudige variant, niet vergen reductie werk met de documenten en elk registraties - Khersonesskii nationaal museum gebied van het landschap belang (Sevastopol +38 (0692) 55-02-78, 24-13-69, 24-14- 15) noodt op het werk in de zomer expedities alle gewillig. Voor het werk in de expedities op peshchernykh steden volgt worden Bakhchisaraiskim toestand istoriko-archeologic gebied van het landschap belang - +38 (verbonden aan06554) 4-74-81, 4-28-81). Vooral interessante expeditie op Mangupe, erin als vroeg als participeerde de vele scholen groeperingen van studenten en-jongens van de Krim, van Oekraine, Rusland, Duitsland en andere landen. Maar de meeste sensatsionnye bevindingen in laatste seizoenen maakt duidelijk speleotsentr Onix-tur op osadnom de inktkoker van peshchernogo stad Chufut-calais. Hier is, overigens, wonderbaar voorbeeld wat particuliere firma en verstrokken voor de beta priceless materieel, en maakte hoge-zwichtende toerist object.

De ruime universiteiten van Rusland hebben in de Krim permanent steunpunt archeologic praktische werker, bijvoorbeeld, Moskou universiteit voor vele jaren doet raskopkami op oeroude gorodishche Chaika op Yevpatoriya. Als jullie hebben belangstelling bestaan naar de archeologie, voor de beginneling worden hogere scholen en de historische bonden van nabij uw plaats van het verblijf verbonden aan.

Zeer interessante expedities worden op de kust van Noordwestene de Krim en Kerchenskogo straat, van deze volksplanting van oeroude tijdperk en oude grieken, en skifov geordend. Handelswaar zij allereerst wat zetelen op de zee, zodat slopend (maar als om arresterend te -presenteren en opwekkend) doorwerken raskope completeert baden en recreatie op uitstekend strand. Zodanig palatochnye kampen uiterst populair op-jongens scholen, en plaatselijke autoriteiten van en Oekraine, en Rusland, doorgaans, betalen aan kinderen en reis, en voeden. Maar liefst dozijn expedities voor het werk en de recreatie van kinder groeperingen kunnen opperen speciaal gemaakt door de archeologists van de Krim bekostigen 'De heritage van de millennium'en" (+38 (0652) 27-65- 20), het vrijlatingen ook krasochnye boekjes en onderzoek literatuur met betrekking tot resultaten raskopok.Complementarily op dit thema:

Peshekhodnyi toerisme. Afgronden en grotten
Skalolazanie
Bejaag en rybalka. Groen toerisme
Alpene fietsen, bantam auto-safari, motokross, kvadrotsikly
Verkhovye paarden en osliki
Daiving en inen het water levend
Paraplanerizm, parashiutnyi pronken en gemakkelijk vliegtuig
Extrim-wedstrijden (rolikovye konki, skeitbord, mauntinbord)
Wintersport (alpene ski's, snoubord, slede)
Olympisch steunpunt en fitheid-knuppelt

© 2005-2009 www.srimeanextreme.som. Alpen toerisme en extrim in de Krim.
In het citaat van de materielen saita direct giperssylka op www.srimeanextreme.som Verplicht