goрный tурhзm h эkctрhm c Kрыmу 
Gl222222
::  BELANGRIJKSTE  ::  FORUM  ::  ZOEK  ::
Alpene de Krim en IUBK
·Geografie, relef, klimaat
·Krymskaya toponimika
·Rechnaya netwerken
·Begroeiing en beest
·Geologisch geheim de Krim
Toebereiding te routeert
·De keuze van de stijl van recreatie
·Toerisme met betrekking tot bezdorozhiu
·Cartography
·Het kamp apparaat
Actief toerisme en extrim
·Peshekhodnyi toerisme
·Skalolazanie
·Bejaag en rybalka
·Fietsen, bantam auto-safari
·Paarden en osliki
·Archeologie
·Daiving
·Paraplanerizm
·Extrim-wedstrijden
·Wintersport
·Olympisch steunpunt
·Strijd lettere
·Rolevye wedstrijden
Kosten om aan te treffen
·

·

·

·
Kaart
Sm111111

Daiving en inen het water levend

Het is overal, waar bestaan prichaly of eenvoudige verkwikkende stranden, kunnen worden wandelweg mee schilderachtige kustlijn gepleegd of om zee open te stellen, om poliubovatsya op de dolfijnen of pokormit chaek (bulkoi worden vooraf opgepot, om straks kopen niet in de doellat van het schip chipsy met betrekking tot driedubbele prijs). Om kleine particuliere kater of jacht altijd duurder te huren, dan eenvoudig om kaartje op het schip te kopen. Op prichalakh op incasseren afdeling ine het algemeen vyvesheno de dienstregeling van marine excursies, bijvoorbeeld, zodanig effektnye marine tournees hoe Alushta - New Light - Sudak worden leix tijdperk in week gepleegd, zodat schrijven erbuit zichzelf alle mogelijke varianten uit en plannen reis vooraf. Praktisch in iedere ugolke de Krim bestaan de sverkhkrasivye de stadsdelen van de kust:

  • Op Tarkhankute - kapen Ruime en Small Atlesh, afgronden Jangul.
  • OP Sevastopol - de baaien van de stad, Balaklavskaya baai, Fiolent bedekt, Aiya.
  • Het zuiden kustlijn van de Krim - alle van Laspi tot toe Koktebelya, vooral afgronden Simeiza, afgronden Gurzufa en Aiu-dag, kaap Plaka en Ptichi eilanden, New Light, Sudak, Meganom (basen Bugaz), Karadag.
  • Azovskoe kust is een kaap Kazantip (en over het algemeen alle - van de stichting van Arabatskoi pijl tot toe Kerchenskogo straat).
  • Kerchenskii - alle, maar gestort vooral Middelmaat vlecht.
  • Chernomorskii de kustlijn van Kerchenskogo schiereiland - kaap Opuk en Afgronden-verzendt.

Daiving - daling met aqualung uiterst mode nu verloving, daiving-centra bestaan praktisch overal, van en interessante zatoplennykh objecten ook is blij behoorlijk wat.

Op de schiereiland worden vier de meeste verbreid scholen daivinga gepresenteerd: DALING (PADI), KMAS (CMAS), NAUI (NAUI), SEDIP (CEDIP) en alle belangrijkste aanwijzing van "de onderzeeboot recreatie": Indigeen daiving, daiv-kruizy, de scholen van de onderrichting, kinder kampen met de training naar de onderzeeboot zeil. In iedere landstreek van de Krim en starter, en wedervoer daiver door alle middelen zal ergens toe interessant aantreffen. Mnogoplanovye relefy en de landschappen van de zeebodem, consequenties van tektonicheskikh razlomov en de plotselinge huiduitslagen van vulkanen, van vybrosy jasper, onixa, van het agaat, van andere prachtige stenigingen ...

Navigatie in de Krim heeft mnogotysyacheletniuiu geschiedenis, daarvandaan op verschillende dieptes en met de verschillende graad van de instandhouding kan worden de meeste diversified thema's ontdekken, effektnye "reki" ('de' karkas ijszt van de wrakken, van zatonuvshie baan) af. Op de kaap Tarkhankut, bijvoorbeeld, explorers wacht torpedirovannyi in 1943 jaar transport Volgo-don en exclusieve "Steeg vozhdei" samengestelde uit kleine beeldhouwkunst vozhdei marxizma-leninizma, en van laatste bevindingen - het militaire vliegtuig van Belgische vervaardiging.

Op kaapse Aiya daivera verwacht specifieke knapheid rasshchelin, van verdraait, groty in skalnykh muren, op het gebied van de mond van rivier Kachi - ostanki Engels parusnika verongelukkend tijdens de storm 1854 jaar.

IN Laspinskoi baai toerist zal baroke afgronden - sfinxa, cijfer rusalki, pantsir cherepakhi zien ...

Op Het zuiden kustlijn van goede daling op het gebied van afgronden Adalary in Gurzufe en op Aiu-dage, nabij Lastochkina nest, in groty en de grotten van de kaap Ai-todor..

Niet vergat indruk loof zeebodem in Naar het oosten de Krim - in akvatorii gebied van het landschap belang Karadag, op de kaap Meganom, in de baaien van New Light.

Certificeerden onderwijzers van de firma's "Aquamarijn" (Balaklava), 'Iunion de Krim" (Jalta), Iunikon-daivers (Sevastopol) zijn gereed om te trainen en om alle gewillige knapheden van Zwarte zee te manifesteren. Op de basis "Kranig" (Sudak) bijstere inktkoker, in meerdere trees, zwerm traint van kinderen.

Meerdere osobnyakom kost dienst welk offreert firma "Skailes". Gecontroleerde onderzeeboot gereedschap "Omar" zal in staat stellen anyone zonder speciale munitie om op elk dieptes te dompelen en om de zee leven door illiuminatory te verrichten.

Waterige vermaken zijn en sport. Op de meerderheid van krymskikh stranden, op de tijdperken in de meeste onverwachte plaatsen, van maar meer dikwijls nabij de havensteden, prichalov, van de jacht-klaveren en spasatelnykh haltes naar jullie wel eens (voor de sober of nemeryannuiu, afhankelijk van seizoen en de scherpte van de competitie, voldoening) zullen indienstneming erbuit of frakht voorstellen: Motodeltaplanov en aerostat, - en dvukhmestnykh (met de piloot-onderwijzer) paraplanov, van de jachten, katerov, van waterig motor cycli, van parusnykh grondslagen, van de boten, van waterige fietsen, van vodolaznogo munitie en zelfs abyssal bathyscaphes. Jullie kunnen sleep voor katerom op paraplane, waterige ski's of op naduvnom plotike-banaan. Meerderheid van hen anders en eisen goede macht op en duurzaamheid, en willen zeggen, jagend parusnoi naar de grondslag van anderse en sterke zenuwen, vanwege eerst drie uur van de training naar jullie is in de vooruitzicht bultykhatsya in het water winnend preliminarily met betrekking tot hoofd door zeil, ja anderse en waarna op welke wijze voet prishchemit kakelden in alle kanten mast. Niettemin, wanneer jullie zullen voelen, hoe parusnaya grondslag otzyvaetsya op de geringste motie van uw lichaam, zeil vult vetrom, en mast at een gloren wordt door de as, om welk jullie zonder de moeilijkheid verbuiging stupni laviruete grondslag - jullie ons zauvazhaete!

Als wordt posnimat kustlijn op videokameru verlangd, better van allemaal dit om van waterige fiets, en shikarnee van het alles met parusnogo katamarana of van boven met motodeltaplana te maken. Hoewel alle deze vermaken niet zeer complex in de controle, en voorlichting algemeen bedraagt meerdere afvaart minuten, alle gelijk omstreeks, valschermen, waterige-motornom of vodolaznom materie better iets om thuis (te lezen of om met maestroen) door te slaan.

Waterige motor cyclus (gidrotsikl, akvabaik), zonder de twijfel, de meeste azartnoe vermaak, met de meeste complete sensatie van de uitgebreidheid, snelheden en vrijdommen. In de controle weinig onderscheidt van gebruikelijke motor cyclus, maar zal veel elk meer steil virazhi en vylety uitlenen. Op waterige motor cycli met los centrum van de zwaartekracht kan worden beneden het water en straks met de macht "vypulivatsya" omhoog gedoken. Het is belangrijk om in de rekening macht te nemen en de richting van de golven en om omstreeks zich te herinneren wat stakingen omstreeks het water op ruime snelheid kunnen pobolnee en poopasnee zijn, dan om asfalteren. En ander niuans - naar waterige motor cyclus moet pristegivatsya. Hoe op alle waterige genoegens, verplicht spasatelnyi zhilet en begeerlijk gidrokostium.

Kuste akvatoriya Zee van azov gebruiken oud en verdiende egards tussen amateurs en de deskundigen van de waterige types van sport: Vindserfinga (catania op parusnoi grondslag) en kait-serfinga (catania op de grondslag na de antenne slang). Met betrekking tot betuigend van maestroen, hier swingt en wind mogelijkheden maken voor het rijden, dichtbij naar de voorwaardes van de kust van Atlantische Oceaan. Festiviteit Kazantip-sport (niet putat met de festiviteit van elektronische muziek welk wordt in met gedraagd. Popovka Saxkogo gebied) wordt door centraal evenement in serfovoi tusovke Rusland en andere landen CIS beschouwd.

Evenmin voor welk evenmin geheim welk alle plyazhnye vermaken voorlegen betrouwbaare methode - voor man moeten ons likhim merken, azartnym, adventuresome, maar zorgzaam kavalerom, en voor de jonkvrouw - vvoliu navizzhatsya en poprizhimatsya naar de geducht en steeds meer lichaam begroeten. Vakantieoord koketteren anders van XIX eeuw was de decoratie van de zielenroersel op onze kuuroorden.Complementarily op dit thema:

Peshekhodnyi toerisme. Afgronden en grotten
Skalolazanie
Bejaag en rybalka. Groen toerisme
Alpene fietsen, bantam auto-safari, motokross, kvadrotsikly
Verkhovye paarden en osliki
Archeologic en militari-zoeken expedities uit
Paraplanerizm, parashiutnyi pronken en gemakkelijk vliegtuig
Extrim-wedstrijden (rolikovye konki, skeitbord, mauntinbord)
Wintersport (alpene ski's, snoubord, slede)
Olympisch steunpunt en fitheid-knuppelt

© 2005-2009 www.srimeanextreme.som. Alpen toerisme en extrim in de Krim.
In het citaat van de materielen saita direct giperssylka op www.srimeanextreme.som Verplicht