goрный tурhзm h эkctрhm c Kрыmу 
Gl222222
::  BELANGRIJKSTE  ::  FORUM  ::  ZOEK  ::
Alpene de Krim en IUBK
·Geografie, relef, klimaat
·Krymskaya toponimika
·Rechnaya netwerken
·Begroeiing en beest
·Geologisch geheim de Krim
Toebereiding te routeert
·De keuze van de stijl van recreatie
·Toerisme met betrekking tot bezdorozhiu
·Cartography
·Het kamp apparaat
Actief toerisme en extrim
·Peshekhodnyi toerisme
·Skalolazanie
·Bejaag en rybalka
·Fietsen, bantam auto-safari
·Paarden en osliki
·Archeologie
·Daiving
·Paraplanerizm
·Extrim-wedstrijden
·Wintersport
·Olympisch steunpunt
·Strijd lettere
·Rolevye wedstrijden
Kosten om aan te treffen
·

·

·

·
Kaart
Sm111111

Paraplanerizm, parashiutnyi pronken en gemakkelijk vliegtuig

In hun moderne Russisch en Oekrains type werden op de mistroostigheid Klimenteva (Uzun-syrt) in Koktebele geweten bevallen van als Planerskoe. Rechter binnen de mistroostigheid bewoont Museum planerizma. Seconde populaire plaats voor paraplanov en deltaplanov in Koktebele resideert op de heuvelhelling van de ruggengraat Kuchuk-yanyshary juist boven nudistkim strand. Heet het het in professionele omgeving "Pogranichniki", omdat door de toerbeurt vysitsya nabliudatelnaya toren gering pogranzastavy. Voor het begin wij willen raden namelijk deze plaats aan.

  • Om met te beginnen, niet aangeraad onderhandelen vooraf, om gedurende lange tijd van het strand te kalven. Als in de lucht jullie aantreffen beneden lichtende koepeltent paraplana dvoikh – deze onderwijzer-binnenbrengen en inzittende (evenmin dan niet better jullie met betrekking tot toebereiding). Zodat eenvoudig worden van het strand of bebouwde kom getild.
  • Seconde, de waarde van de vlucht niet in het bijzonder hoog (in 2005 jaar dit was 80 griven voor 10 minuten).
  • Het is derde, de hoogte van de zekerheid zeer vysok, op de bodem maar zee en stranden, ja en door de toerbeurt de hellingen worden van de lijnen elektroperedach en quitte bomen ontnomen.

Ok en weten niet, hoeveel moeten van zagibat vingers, om wonderbare types opsommen op Karadag, kaap Khameleon, Bedaard baai en 'f5tu en knapheden Koktebelya!

Voor het zomerseizoen in de Krim worden meerdere internationale competities en festiviteiten gedraagd. Als vroeg als traditionele en tamelijk gewetene werden competities met betrekking tot antenne navigatie 'De antenne brotherhood" op het begin van De mei op Feodosiya. Rozygrysh kubka traditioneel bekoort een grote velen aanhangers niet enkel voor de sporten gejaagdheid maar ook voor krasochnost deistva. Het wordt verondersteld om de vensterramen van de viering te verruimen en om het vensterramen sporten-luchtvaart viering op de vlieghaven "Karagoz" in bebouwde kom door Kirovsk te regelen binnen. "Aeronautisch tury" - een van "tierigeid'en, de gesuggereerd turistsko-ozdorovitelnym door de sporten complex "Primorye" in Koktebele.

De mogelijkheden van Naar het oosten de Krim hoe van het centrum van gemakkelijk vliegtuig actief benutten organisatoren tura Stels-avia van Dniepropetrovsk. Jeugdig persoonen verrijkingen winnen in de controle moto-deltaplanami, planerami, paraplanami.

Accuraate sensaties garanderen en de onderwijzers van Simferopolskogo de club 'van De wasem de Krim": Door het alles bereid wordt gesuggereerd om sprong met het valscherm te begaan.

Gewetene ook wonderbare mogelijkheden plat Ai-petri, chut poproshche deltadromy beneden Simferopol. Sterk aerokluby bestaan in Simferopol, Sevastopol, Jankoe.Complementarily op dit thema:

Peshekhodnyi toerisme. Afgronden en grotten
Skalolazanie
Bejaag en rybalka. Groen toerisme
Alpene fietsen, bantam auto-safari, motokross, kvadrotsikly
Verkhovye paarden en osliki
Archeologic en militari-zoeken expedities uit
Daiving en inen het water levend
Extrim-wedstrijden (rolikovye konki, skeitbord, mauntinbord)
Wintersport (alpene ski's, snoubord, slede)
Olympisch steunpunt en fitheid-knuppelt

© 2005-2009 www.srimeanextreme.som. Alpen toerisme en extrim in de Krim.
In het citaat van de materielen saita direct giperssylka op www.srimeanextreme.som Verplicht