goрный tурhзm h эkctрhm c Kрыmу 
Gl222222
::  BELANGRIJKSTE  ::  FORUM  ::  ZOEK  ::
Alpene de Krim en IUBK
·Geografie, relef, klimaat
·Krymskaya toponimika
·Rechnaya net
·Begroeiing en beest
·Geologisch geheim de Krim
Toebereiding te routeert
·De keuze van de stijl van recreatie
·Toerisme met betrekking tot bezdorozhiu
·Cartography
·Het kamp apparaat
Actief toerisme en extrim
·Peshekhodnyi toerisme
·Skalolazanie
·Bejaag en rybalka
·Fietsen, bantam auto-safari
·Paarden en osliki
·Archeologie
·Daiving
·Paraplanerizm
·Extrim-wedstrijden
·Wintersport
·Olympisch steunpunt
·Strijd lettere
·Rolevye wedstrijden
Kosten om aan te treffen
·

·

·

·
Kaart
Sm111111

Extrim-wedstrijden (rolikovye konki, skeitbord, mauntinbord)

(in de deelname - Constantine en Anastasii Rusanovykh)

Toerisme rollerov en diverse borderov is niet in de wereld zodanig hoewel nieuwigheid. En niemand van extremalov niet aangeraad overtuigen dat gedenkteken Leninu in Jalta is zo heilig in de wereld molodezhnom motie plaats, op welke wijze Embankment Seny in Parijs of Maidan Nezalezhnosti in Kiev. Maar omdat dit boek omstreeks Alpene de Krim, stedelijke tusovki extremalov leix willen zegel hoe adapteren voor kennis met mogelijk poputchikami op alpene traces. Maar meteen willen vermanen die worden erop van node slechts met de indigeen provodnikami doorgestuurd, het is aanbevelenswaardige tamelijk volwassene en voorzichtig. 

Plaatsen voor het rijden en ontmoetingen. Speciaal stekken bestelde voor extrima bestaan voorlopig in Yevpatoriya en Simferopol, in het overblijfsel van de steden het zal noodzakelijke poiskat is ongedeeld zelfs strijkend. IN de Krim dit tamelijk serieus probleem. Maar meerdere populaire tekens bestaat:

  • Totaliter primorskikh steden en bebouwde komen best ding strijkend op de waterkeringen (maar met betrekking tot de avonden in het algemeen van vele mensen);
  • Algemeen zeer neplokhoe strijkende en een grote velen stupenek en granei op de gedenktekens, vooral Leninu, en terzijde van de toestand vestigingen. Zelfs op wat-nibud centrale usadbe kolkhoza jullie kunnen gelukkig op bedrijf zijn, en reeds in bebouwde komen dit alles behalve wordt gegarandeerd.

Het is algemeen, in de zoek en de keuze van het trace catania, voortvloeit om naar volgende karakteristieken op te letten

  1. (Belangrijkste) de kwaliteit van strijkend;
  2. Zagruzhennost door de voetgangers;
  3. Tegenwoordigheid/de afwezigheid van de transities (beneden/overheen) aarden, svetofornykh;
  4. Laadvermogen (ongeveer zeggende, breedte), incluis priparkovannye machines, en die in het centrum: Banquettes uitstekende, slechts smalle en erop machines priparkovany;
  5. De tegenwoordigheid van zuure plaatsen (word, maar herhaald! Noodzakelijke verkeersvrije metro's, wanneer zonder hen het is onmogelijke proekhat nader, elk viaduki, afstammingen of opbrengen waarover moeilijkheid presenteert, het is mogelijke hier methodes obezda, de alle manier van de hiaaten van strijkende, de tegenwoordigheid van bitumineuze stadsdelen en t. d)

Belangrijkste plaatsen catania in de Krim:

Simferopol. Skeit "Tabletka"-parkeren. Halthoud Kuibyshevskii markt (tr. 2,6 van de spoorwegstation). Strijkend wordt beton gefatsoeneerd. Stritovoe toerusting voor het begin alsmede voor loopte een of anders vooruit. Hier altijd kan worden geleerd, waarin het is mogelijke pokatatsya Simfi alsmede met betrekking tot de Krim. Worden enkeling standen in agressief, fitnes, slalom gedraagd. In de zomer van hier zamelen studenten die bestudering in USA, Israel en andere landen in. Op de tal van hen bestaan automobielen en zelfs bantam auto's, zodat van niet probleem worden in de bergen doorgestuurd. Behalve het dit, in de hartelijke tijdperk van jaar rollery en skeitery zamelen nabij de gedenkteken Leninu in de benedenstad in. Strijkende, helaas, ondiepe tichel, zato bestaan stupenki, parapety, grani want glijden - in het algemeen alles die moet voor de monter rijden.

Yevpatoriya. Skeit "Fanbox"-parkeren. Het park van noemen Frunze (op stedelijk strand). Strijkend wordt beton gefatsoeneerd. Stritovoe toerusting, waarheid, meer handig voor skeiterov. Indienstneming erbuit rolikov, onderrichting.

Jalta. Gedenkteken Leninu op de waterkering. Strijkende is een pilletje op de gedenkteken, door de toerbeurt handelswaar asfalteren. Gering grani en stupenki, tamelijk lange waterkering met luxueus af graniet. Hier behoorlijk wat priezzhikh, incluis van volwassene en solidnykh dyadek en obvorozhitelnykh stilnykh tantes.

Gurzuf - niet langgeleden vlot worden neobychaino steil en kruchenye ulochki het oude deel van bebouwde kom geasfalteerd. Hier drijvend misschien zeer likhim en gevaarlijk. Vergt goede bescherming en de zekere handigheid van snelle alpene afstamming. NIET Voor ALLE en NIET BRONSTIG! Waterkering vylozhena door strijken borden uit. Hier in de seconde half van De mei - Juni kan Real gecombineerd badend in de zee zijn en liep rolikakh door. Juli, Augustus en September het zal noodzakelijk om, en in de oktober alweer uitgebreidheid te verzaken.

Sevastopol. Primorskii boulevard (Primak). Strijkend is een asfalteren. Toerusting - op de tijdperken van de wasem tramplinov (als worden) niet broken. Verlaten tantsploshchadka op ul. Min 4. Strijkende is handelswaar fatsoeneerde beton. Toerusting is een spoorstaafen voor slaidov en alle manier van de ongerijmdheid.

Alushta - waterkering (ul. Lenina) op pochtamta en Embankment Professorial ugolka (7 km - de meest lang op IUBK!). Zeer uitstrijken asfalteren tussen "Krymskoi Riveroi" en" Krymskimi zoryami". Bestelde stek voor het rijden is een kuuroord "Goud kolos".

Sudak - Waterkering. Met uitzondering Juli en Augustus het is mogelijk totaliter lekker en gerust pobegat of zijn bezet slalomom.

Feodosiya is een Waterkering en Primorskii park, opnieuw - slechts renen en slalom en op, wanneer zeer weinig houden rust.

Indienstneming erbuit. De zetels van de indienstneming erbuit poosje worden tamelijk zwak verbreid en altijd offreren niet kwalitatief roliki. Daarvandaan voor de beginneling schouwen die, die als vroeg als nam roliki - werkelijk hetzij zij karen of ongedeeld erin gerend. Als roliki karen, pointeresuites omstreeks de bescherming - op alpene afstamming door alle middelen ponadobyatsya nakolenniki en handschoenen, anders zo jullie wagen om recreatie in travmatologii te beeindigen.

De omlijsting van de keuze van routeren en de vereisten van de zekerheid

Traces voor de amateurs van dolgogo doorlopen rolikakh in de Krim niet zeer diversified (van de handelswaar asfalteren, ja anders en zonder het transport niet zo behoorlijk wat). Toch nepovtorimye sensatie zal uitlenen liep pustuiushchikh nyne grote militaire vlieghavens, alsmede uitstekende karernykh rijwegen in Predgore (bijvoorbeeld, voorstad met door. Skalistoe tussen Simferopol en Bakhchisarai). Iuzhnoberezhnye serpantiny zal over het algemeen woedend adrenalin uitlenen. Niettemin zonder de indigeen provodnika ik adviseer niet worden in de weg en doorgestuurd vooral van de berg. De stadsdelen van de handelswaar asfalteren en de enorme hoeveelheid van schilderachtige types kan worden op Het zuiden kustlijn van de Krim begin Gurzufom en aankomst Forosom gevonden.

Training lyzhnikov (op lyzherollerakh) voor de toebereiding naar alpene competities ik observeerde op Ai-petri op de ruimte observatory op Bedene-kyr.

De meeste gunstige tijdperk voor de reizen op rolikakh in de Krim is voorjaar en de seconde half van de herfst. Om met te beginnen, op straat als vroeg als niet zo verhit, hoe in de zomer van, en seconde, traces zwakker worden door de machines gedownload. De meeste beste variant - als kleine colonne rollerov begeleidt machine of mikroavtobus: Erin het is mogelijke zakinut dingen, om katitsya "nalegke", erin het is mogelijk worden verbergd indien nepogody, alsmede erbij zeer geschikt om alle komend op grafische camera los te branden.

Voor het rijden maar meteen met betrekking tot hellingen Krymskikh van de bergen noodzakelijk om van roliki type buiten-straat, bijvoorbeeld Roces Big Cat te hebben. Kost zij podorozhe, maar ook indrukken van woedende afstammingen met betrekking tot krymskomu bezdorozhiu onderscheiden van primitief rijden zodat asfalteren of rampe.Complementarily op dit thema:

Peshekhodnyi toerisme. Afgronden en grotten
Skalolazanie
Bejaag en rybalka. Groen toerisme
Alpene fietsen, bantam auto-safari, motokross, kvadrotsikly
Verkhovye paarden en osliki
Archeologic en militari-zoeken expedities uit
Daiving en inen het water levend
Paraplanerizm, parashiutnyi pronken en gemakkelijk vliegtuig
Wintersport (alpene ski's, snoubord, slede)
Olympisch steunpunt en fitheid-knuppelt

© 2005-2009 www.srimeanextreme.som. Alpen toerisme en extrim in de Krim.
In het citaat van de materielen saita direct giperssylka op www.srimeanextreme.som Verplicht