goрный tурhзm h эkctрhm c Kрыmу 
Gl222222
::  BELANGRIJKSTE  ::  FORUM  ::  ZOEK  ::
Alpene de Krim en IUBK
·Geografie, relef, klimaat
·Krymskaya toponimika
·Rechnaya netwerken
·Begroeiing en beest
·Geologisch geheim de Krim
Toebereiding te routeert
·De keuze van de stijl van recreatie
·Toerisme met betrekking tot bezdorozhiu
·Cartography
·Het kamp apparaat
Actief toerisme en extrim
·Peshekhodnyi toerisme
·Skalolazanie
·Bejaag en rybalka
·Fietsen, bantam auto-safari
·Paarden en osliki
·Archeologie
·Daiving
·Paraplanerizm
·Extrim-wedstrijden
·Wintersport
·Olympisch steunpunt
·Strijd lettere
·Rolevye wedstrijden
Kosten om aan te treffen
·

·

·

·
Kaart
Sm111111

Wintersport (alpene ski's, snoubord, slede)

Best krymskie zdravnitsy aantrekkelijk en in de winter van. Als erin bestaan plavatelnye zwembaden met podogretoi zout water, dan winter recreatie wordt zeer interessant verzadigd niet enkel door de excursies en vermaken, wedstrijden op de stekken, in sportzalakh en parken, door maar ook ozdorovitelnymi lichamelijke verlovingen in het zwembad. Maar alle dat willekeur zijn leix ellendig burlesque op de zomer recreatie zonder presenteren wintersport welk zal voor jullie niet het enige fantastische combinatie van De noord en Zuiden openen. Uw sensaties van de onwaarschijnlijke wijziging van de gewaarwordingen en myshechnoi vermaak doorgestaan door de strijd met White Bezmolviem, wil eens want alle stelen op prijs van elitarnost winter recreatie.

In die de meeste tijdperk, wanneer op de kust tsarit de grijse en zwarte kleur van naakte vertakkingen, leix op IUBK izryadno vulde donker zeleniu kiparisov en anderen ekzotiki aan, wanneer toegeefl zijnen voor warmte helemaal alstublieft, en in de combinatie met marinier skvoznyachkom en niet groeten niet bijzonder, wanneer nudit ondiepte zimne-krymskii dozhdik, - - alle gelijk bestaan en eigentijds winter met witte borstelig sneeuw, koude louter lucht, helder en als naar het -zuiden blauwe lucht. Ze tsarit in de bergen, dan hoger boven, van de thema's dolshe, maar somewhile navedyvaetsya en onder. Wanneer op de dag-twee, en wanneer en op het tweetal van de maanden inlading quitte palmen door grote witte hoofdletter. Steile iuzhnoberezhnye afstammingen in vele plaatsen draaien zich in likhie sanochnye traces.

Slede en alle die erop pokhozhe: Plastikovye beschuttingen, ledyanki (plastische zitplaats met ieder handelen voorafgaand aan), doellatten van polietilena en karton - dit, natuurlijk, de meeste menigte-toonladder kinkhoorns voor keer van de bezoeken van de winter. Snelle afstamming - azartnoe, vrolijke verloving en voor kinderen, en voor de ouderpaar. Diversified relef de Krim de meeste overvloedige gelegenheden stelt voor elk types van slede en voor elk tijdperk open. Belangrijkste, niet van prozevat sneeuw, katatsya in gelijke dag, op welke wijze het zal vallen buiten. Parken, skvery, afstammingen, van straat, waarover wordt verboden vehicular verkeer - voor de slede totaliter zal naderen, wil moet leix zijn zekere dat verschijning van verkeer op de afstamming wordt uitgesloten. Het is het is onmogelijk om kinderen sezzhat door het hoofd voorwaarts liggend op de buik te laten. Zodanig poza de zwanger door gevaarlijke verwondingen van de schedel en sheinykh pozvonkov. In de kweken noodzakelijk om drijvend van juist kant te gadeslaan, niet perebegat trace, en slede vezti op klein povodke, niet otpuskaya vandaan buiten back, omdat zij kunnen op het trace zich ontpoppen en om andere een of anders te verhoeden.

Op lange afstammingen altijd schijnt een of ander met zware stalene slede. Het is zelfs om te schouwen die, hoe de zij van vyshibaiut vonk van komende skvoz ukatannyi de sneeuw van de stones, - animo veroveringen. In zodanig snelheden moet aandachtig en gewiekst zijn. In de drop of zanose alle ineens te op vrije voeten routeren: Door eerst ertoe doen zelve, en dan, oglyadevshis, om en slede in te sluiten.

Van kleine steile afstammingen het is mogelijk sezzhat op automobiele camera's. Onderrichting snezhno-ijzig bugrov op zodanig traces otniud hindert niet. Eerder omgekeerde - sensaties worden verhevigd. Camera peretyagivaetsya in het centrum door sterke touw, dan oborachivaetsya onder polietilenovoi door de film. Zodanig apparaat wordt onder groot bounces geschrift erbuit de meeste onwaarschijnlijke kogelbaan gedragen, daarvandaan routeren moet altijd vrij zijn, en sedoki bijster nou worden van de drop verdedigd.

Maar, natuurlijk, sneeuw op IUBK en in de Krim over het algemeen gast adventiefplant. Beste plaatsen voor de wintersport - Angarskii pereval, Lager plat Chatyrdaga en Ai-petrinskaya yaila. Op eerst plaats gemakkelijker om te arriveren.

Angarskii pereval

In 30 km van Simferopol en 12 km van Alushty Capital gryadu Krymskikh bergen prorezaet Angarskii pereval (752 m overheen de zeespiegel). Sneeuw (30-50 cm) hier khorosh voor de wintersport en recreatie van De januari tot toe de Lentemaand beginneling. Door elk transport, met de lorrie, hier arriveren de 1000 van mensen. Losse traces worden voor de slede en snegokatov, van ledyanok en automobiele camera's, zelfs voor de amateurs van de zelve likhogo afstamming - op polietilenovoi film toegerust. Voor gorno-lyzhnikov (hen van meteostantsii moeten naar het recht) wordt twee wachtrijen bugelnogo podemnika met betrekking tot 600 m gaan, van perepad hoogtepunten 450 m toegerust. Eerst wachtrij - voor lyzhnikov middenklasse, maar interessant en zeer schilderachtig. Seconde - dit als vroeg als zuiveren adrenalin: Skalnye ramingen, agelong beuken, maar zato lucht en uitgebreidheid eenvoudig veroorzaker moet vliegen! Maar munitie en deskundigheid met het dit draaien op uitzicht noodzakelijk uit. Wordt gornolyzhnaya school, de indienstneming buiten diverse slede en ski's, jagende slede voor snegokhodom, levering en excursies voor de groeperingen, en belangrijkste - dezhurstvo controle-spasatelnoi aanwendingen geordend. Tel. IN Alushte (06560) 3-50-10.

Lager plat Chatyrdaga

Te slaan hier het is mogelijk van trolleibusnoi routeren Simferopol-alushta, ommezwaai op de dorp Pilletje en nader met betrekking tot adresboeken – "grot Pilletje". Eigen zeggend, van gornolyzhnye trace met podemnikami, cafe, toiletten, comfortabel vagonchiki voor nochlega en anderen dienst gemeenschappelijke ongedeeld componeert met de grotten. Alle da's toegeruste spelotsentrom Onix-tur. Waarheid, sneeuw brengt tijdperk vandaan buiten niet altijd door. Ine het algemeen handelswaar voorwaardes voor het rijden in de februari en Lentemaand.

Ai-petri

Een gebeten meer moeilijk dobratsya op het plat Ai-petri overheen Jalta, van zato sneeuw er brengt tijdperk tot toe polutora versmaaten, en onwaarheden het dikwijls tot toe de April middellang door. Rechter door meteostantsii van yaltinskogo aanmelding wordt bugelnyi podemnik, en helling zeer khorosh voor het begin toegerust. Omhoog eindeloze witte heuvels, met betrekking tot welk en Canadees lesorub wel eens pogonyaet op snegokhode. Bijzonder genoegen ski-ioring: Dozijn lyzhnikov tseplyaiutsya voor buxirovochnuiu tros en worden voor snegokhodom op behoorlijke snelheid gedragen. Ok en kuvyrknutsya in puure borstelig sneeuw op likhom virazhe - slechts welgevallen. Op snegokhodakh algemeen karen naar meerdere podemnikam voor loopte lyzhnikov vooruit. Hier zelfs worden competities met betrekking tot lyzhnomu fristailu gedraagd.

Op Ai-petri - uitgebreidheid, witte velden en heuvels, hoeveel uitzicht omvat. Sneeuw in de bergen van De december, dotyagivaet tot toe April gestapeld. Beste tijdperk voor het rijden is een Februari is een Lentemaand, wanneer de sneeuw mogendheid versmaat bereikt, en die en polutora (lyzhnaya staafje zonder de beugel provalivaetsya met betrekking tot rukoyat), van boven de sneeuw uplotnyaetsya, en nast bijstere inktkoker ski's houdt.

Tel naar begovykh ski's, die hier vooral goede hellingen in southwestern de Krim. Op het begin 60 jaren van het verleden eeuw groepering beging enthousiastelingen zelfs in deze plaatsen mnogodnevnyi lyzhnyi campagne. Uitstekende basis voor de amateurs van de ski's en anderen winter vermaken is turistsko-ozdorovitelnyi complex "Gekromd zalet". De hellingen van okrestnykh bergen - Levendige, Ai-petri, - erg goed voor katanii.Complementarily op dit thema:

Peshekhodnyi toerisme. Afgronden en grotten
Skalolazanie
Bejaag en rybalka. Groen toerisme
Alpene fietsen, bantam auto-safari, motokross, kvadrotsikly
Verkhovye paarden en osliki
Archeologic en militari-onderzoek expedities
Daiving en inen het water levend
Paraplanerizm, parashiutnyi pronken en gemakkelijk vliegtuig
Extrim-wedstrijden (rolikovye konki, skeitbord, mauntinbord)
Olympisch steunpunt en fitheid-knuppelt

© 2005-2009 www.srimeanextreme.som. Alpen toerisme en extrim in de Krim.
In het citaat van de materielen saita direct giperssylka op www.srimeanextreme.som Verplicht