goрный tурhзm h эkctрhm c Kрыmу 
Gl222222
::  BELANGRIJKSTE  ::  FORUM  ::  ZOEK  ::
Alpene de Krim en IUBK
·Geografie, relef, klimaat
·Krymskaya toponimika
·Rechnaya netwerken
·Begroeiing en beest
·Geologisch geheim de Krim
Toebereiding te routeert
·De keuze van de stijl van recreatie
·Toerisme met betrekking tot bezdorozhiu
·Cartography
·Het kamp apparaat
Actief toerisme en extrim
·Peshekhodnyi toerisme
·Skalolazanie
·Bejaag en rybalka
·Fietsen, bantam auto-safari
·Paarden en osliki
·Archeologie
·Daiving
·Paraplanerizm
·Extrim-wedstrijden
·Wintersport
·Olympisch steunpunt
·Strijd lettere
·Rolevye wedstrijden
Kosten om aan te treffen
·

·

·

·
Kaart
Sm111111

Olympisch steunpunt en fitheid-knuppelt

De Krim izdavna was basis voor de toebereiding van de atleten van alle Sovjet-unie naar Olympische wedstrijden, daarvandaan in voormalige jaren wordt de menigte van unieke sporten constructies en de scholen van olympisch reserv gebouwd. Tal van hen, bijvoorbeeld, Alushtinskaya olympische basis "Spartak" (best en de meest populair in Oekraine), Yaltinskaya basis "Voorhoede", jacht-klaveren in Sevastopol, Yevpatoriya bevoorraden en nu uitstekende mogelijkheden voor de trainingen en de recreatie van atleten: Legkoatletov, bicyclers, futbolistov, en natuurlijk, voor diverse types parusnogo en inen het water levend, daivinga.

De meest verzadigd diversified sportsooruzheniyami, op de hele, is Sudak, en als om met betrekking tot departementale voorteken - van die zdravnitsy silovykh structuuren (De ministeries van Defensie en andere) te spreken.

Amerikaans voetbal velden voor de heffingen en trainingen bestaan in Simferopol, sovkhoze Frunze op de zee (Saxkii gebied), Perevalnom, Alushte, Kutuzovke, naar Jalta, Bakhchisarai, Novopavlovke, Vilino, Sevastopol, Kerch, Armyanske.

Tennisnye korty bestaan van de zelve verschillende hoogte, voor internationaal turnirov alsmede voor amateur verlovingen, bijvoorbeeld, in vele zdravnitsakh ("Neva" in Alushte) en ruimere tapperijen ("Jalta"). Het is merkwaardig, wanneer zij bevinden zich in oeroude parken, bijvoorbeeld in Massandrovskom in Jalta of het park van Het centrum van kinder kunst in Alushte.

De hallen van de training simulatoren en fitheid-klaveren - zeer populair en verbreiden totaliter steden en ruime bebouwde komen, bestaan van staande groepering en uurlijks loon. In ruimere tapperijen en turbazakh de hallen bestaan van de training simulatoren en geregeld bezoeken dorpen van de training simulatoren in de parken. In de kuuroorden training simulatoren maken deel uit van ozdorovitelnoi en geneeskrachtig programma. Ze succesrijk wordt door de diverse types van manuele behandeling, Finse taal saunoi, en door op de tijdperken en Russisch bathhouse aangevullen. Bathhouses en sauny voor kleine bedrijven (4-10 persoon) met bestaan ruimte en edy gebruikelijk in de tapperijen, turbazakh en sportkomplexakh.

Zeer populair en povsemesten (zelfs in alpene dorpen) billiard, Russische en Amerikaan. Commercieel turniry worden in Alushte - pansionat "Krymskie zori" gedraagd.

Ruimere bouling-centra worden Jalta ingebouwd, Alushte, Simferopol, en Yevpatoriya, rechter door het strand bestaan zomer bouling.

Voorop in de stek in het Krim voor minie-golfspel wordt in Massandrovskom park terzijde van de tapperij "Massandra" toegerust. Voorop in land trenirovochnoe seks voor de golfspel (met het complex relefom en zeer schilderachtige voorstad) niet langgeleden wordt gevestigd in de voorstad van Rode grotten onderkende op de dorp Zarechnoe (van iuzhnee Simferopol). Om met betrekking tot trolleibusnoi trace en dan met betrekking tot adresboek "Rode grot'ten ongeveer 3 km te karren. Zavidev cafe, koniushni en andere gebouwen, poiskat niet doezzhaya hen aan de rechterzijde adresboek "Krymskaya de bond van de golfspel".Complementarily op dit thema:

Peshekhodnyi toerisme. Afgronden en grotten
Skalolazanie
Bejaag en rybalka. Groen toerisme
Alpene fietsen, bantam auto-safari, motokross, kvadrotsikly
Verkhovye paarden en osliki
Archeologic en militari-zoeken expedities uit
Daiving en inen het water levend
Paraplanerizm, parashiutnyi pronken en gemakkelijk vliegtuig
Extrim-wedstrijden (rolikovye konki, skeitbord, mauntinbord)
Wintersport (alpene ski's, snoubord, slede)

© 2005-2009 www.srimeanextreme.som. Alpen toerisme en extrim in de Krim.
In het citaat van de materielen saita direct giperssylka op www.srimeanextreme.som Verplicht