goрный tурhзm h эkctрhm c Kрыmу 
Gl222222
::  BELANGRIJKSTE  ::  FORUM  ::  ZOEK  ::
Alpene de Krim en IUBK
·Geografie, relef, klimaat
·Krymskaya toponimika
·Rechnaya netwerken
·Begroeiing en beest
·Geologisch geheim de Krim
Toebereiding te routeert
·De keuze van de stijl van recreatie
·Toerisme met betrekking tot bezdorozhiu
·Cartography
·Het kamp apparaat
Actief toerisme en extrim
·Peshekhodnyi toerisme
·Skalolazanie
·Bejaag en rybalka
·Fietsen, bantam auto-safari
·Paarden en osliki
·Archeologie
·Daiving
·Paraplanerizm
·Extrim-wedstrijden
·Wintersport
·Olympisch steunpunt
·Strijd lettere
·Rolevye wedstrijden
Kosten om aan te treffen
·

·

·

·
Kaart
Sm111111

Strijd lettere, ezoterika, yogi, palomnichestvo, de plaatsen van forceren

In de zomer van de klaveren van de strijd lettere en naar het oosten geestelijke doctrines van vele landen oefenen zich in de bergen - tussen zuivere natuur, nabij heilig van de ancientness van de plaatsen, geweten door de inexplicably machtig energetics. Het is bijvoorbeeld, plat Chatyrdaga, de voorstad van Rode grotten, Mangup, basen Laspi, het park van Het centrum van kinder kunst in Alushte, Karabakh.

Internationaal turniry met betrekking tot doos en strijd lettere worden in Simferopol gedraagd, Sevastopol en Feodosiya, waarin hallen corresponderen internationale vereisten.

Door esoterisch toerisme doen vele toerist knuppelt en firma's. Niettemin hun activiteit, onder andere, met betrekking tot de vulgarisatie van nekikh "ondergrondse piramide'en naar en de ontwikkeling van het eigen godsdienstige systemen ook verre van mijn betrekking. IN Het internet bestaan gespecialiseerde saity en conferenties.

Wij willen memoreren leix die voor zodanig campagnes in de bergen noodzakelijk om legitimation in de controle-spasatelnoi aanwending door te brengen. Als het trace elementair voorbeeld naar een van de populaire plaatsen van de macht willen leiden trace, gemakkelijk van de toegang en zonder legitimation, en zonder bijzondere toebereiding. 

Waterfall Suuchkhan

Deze ongedeeld helemaal routeren - 4 km naar het oosten van trolleibusnoi routeren Simferopol-alushta. Met betrekking tot asfaltene rijweg (hier het is mogelijk en op rolikakh renen) naar Rode grotten. Naar welk vindt aardig niet asfalteren - mee rechki gaat brak de tijdperk door de tanken en beteerami gruntovka met eeuwige plassen in. Ok en varianten proezda elk, incluis op het deel van Dolgorukovskoi yaily. Met betrekking tot meerdere vlot afgestammen zijn otrogam gedragen zich footpaths. Zijnend verschuldigd naar bezlesnym hellingen zij zijn uitstekend afar en alles behalve rondom.  

Resideert waterfall op rechke Kizil-koba komend van Rode grotten. Meer precies er behoorlijk wat kaskadov en waterfalls. Titel Suuchkhan voor ons ik vertaal hoe De logementhouder is van drie wateren. Khan over het algemeen, dit misschien en postoyalyi yard welk ook in het verleden misschien, door deze plaats verstrijken meerdere oeroud viuchnykh footpaths.

Was van zodanig pesenka Uch-'Kuduk – drietal inktkoker .. .' Ok en hier: Su - water, uch - drie. Grotste toeloop - Kizil-koba, het wordt van de noord, posredine - Aleshina water, voortvloeiend ook van de grot met betrekking tot schilderachtige kloof gewonnen.

Ok en derd - met betrekking tot tamelijk acclivous glunderen - van rodnikov onderaan voormalige dorp Kuchiuk-yankoi gebrand fashistami.

Roomy polyany, peremezhaiushchiesya door de bosschage (tussen hen van potryasaiushchego grootte en smaakvermogen teren en odichavshaya pruim), door het oud odichavshimi appelbomen, de grote bomen van notenhouten. In 1993 jaar ik deze plaatsen manifesteerde naar de directeur van Yaltinskogo podrostkovogo centrum en wij voerden van eerst vylazku de kinder teams van het centrum uit. En dan hier stalen zich te gedragen Mag skautskie jembori (slety), nu de meest ruim op Oekraine. Op enkel polyanakh adepty en uitvinders diversified neoyazycheskikh kultov rekenen van de Stones van magicheskie cijfer af. Gelieve te niet hen ontmantelen. Als naar jullie noodzakelijke Stones voor bonfire of mangala, dan:

  1. Neem voordeel van het oud kostrishchami,
  2. Better eenvoudig naar het bed okhotnichi sosiski op de molteken stenig en snel en tastily obzharit, obliv preliminarily door het animo, en over het algemeen
  3. Bijzonder tekort in de stones hier wordt niet gezien.

Terzijde van waterfall nu het is mogelijk nochevat in palatkakh met burzhuikami. Dit kamp de centrum beslechtte van naar het oosten strijd gesituerd hieromtrent in de dorp Zarechnoe.

Alle manier van waterfall, zonder de twijfel, eigenen bijzonder energetics. Dit ergens toe van vrode de zenuwachtige knooppunten van aarden dop, omdat elk rivier werd van poverkh razloma aarden dop gestoken, en er waarin water wordt accuraat onder, aslant het verloven ander razlom bemoeilijkt. Tijdens de aardbevingen namelijk in zodanig plaatsen verrijst sbros napryazhenii won in aardse dop. Zapolnenie pondages, de uitputting van de loopbanen en collieries, borgsom nanosov in de bottomed-landen van rivieren alsmaar evenwicht veranderen. Maar op de onbuigzaame stadsdelen van de dop reconstructie van het evenwicht verrijst rampzalig, met grote vernietigingen. En hier is waterfalls of grandioznye rodniki (hoe Ai-iori overheen Alushtoi), vyryvaiushchiesya met betrekking tot ongedeeld tonnelyam van nevedomykh dieptes - zij Land-matushku stellen bij voortduring en zacht gerust. Naar mensen (ja naar en planten) deze arbeidsvermogen precies vaart nut uit. Water algemeen temperatuur heeft omstreeks +10 (in de zomer van chut meer, in de winter van chut kleiner), vetra niet brengt tijdperk door. In de vrieskou Stones worden prachtig festonami gedekt, sosulkami, drapirovkamie maar water heeft tijd niet ostyt. In de koude weersgesteldheid voor de voeten moet prikhvatit voilok.

Ander moment is een lucht op waterfall, hoe naar hem en steken te zijn, zeer wordt ionen verzadigd. Dit enchances de handeling van de alcohol, daarvandaan niets krepche kagora of madery te drinken kost niet.

Door zo aard arbeidsvermogen, buiten de twijfel erop houdt kaap Kazantip na. Terzijde ervan, op het strand van de basis Lavanda als vroeg zoveel jaren in de zomer van inzamelen yogis die oefenen Tantru (incluis bigeminal) en naturizm uit. Mensen met traditionele zedelijkheid zodanig oefeningen kunnen op de verrassing. Maar opnieuw – Kazantip, plaats roomy en niet in het bijzonder liudnoe. Als hinderen niet bij elkaar, dan alle kan met de wereld geest met betrekking tot de een communiceren.

Christelijk palomnicheskie tury worden met betrekking tot vele svyatynyam de Krim, met betrekking tot peshchernym mannenkloosters en oeroude tempelen gedraagd. Van recente porien Simferopol werd plaats, waarvandaan stekaiutsya 1000 palomnikov rond de wereld naar moshcham Holy Luki (Voino-yasenetskogo). Met de naam van deze wonderbare heelmeester, maatschappelijke en tserkovnogo werker wordt gekoppeld ook populariteit scientifical van-bogoslovskikh conferenties welk worden in Toplovskom nunnery (Belogorskii gebied) gedraagd. Erin participeert en menigte oefenende doktoren van de vele landen van de wereld.Complementarily op dit thema:

Peshekhodnyi toerisme. Afgronden en grotten
Skalolazanie
Bejaag en rybalka. Groen toerisme
Alpene fietsen, bantam auto-safari, motokross, kvadrotsikly
Verkhovye paarden en osliki
Archeologic en militari-zoeken expedities uit
Daiving en inen het water levend
Paraplanerizm, parashiutnyi pronken en gemakkelijk vliegtuig
Extrim-wedstrijden (rolikovye konki, skeitbord, mauntinbord)
Wintersport (alpene ski's, snoubord, slede)

© 2005-2009 www.srimeanextreme.som. Alpen toerisme en extrim in de Krim.
In het citaat van de materielen saita direct giperssylka op www.srimeanextreme.som Verplicht