goрный tурhзm h эkctрhm c Kрыmу 
Gl222222
::  BELANGRIJKSTE  ::  FORUM  ::  ZOEK  ::
Alpene de Krim en IUBK
·Geografie, relef, klimaat
·Krymskaya toponimika
·Rechnaya netwerken
·Begroeiing en beest
·Geologisch geheim de Krim
Toebereiding te routeert
·De keuze van de stijl van recreatie
·Toerisme met betrekking tot bezdorozhiu
·Cartography
·Het kamp apparaat
Actief toerisme en extrim
·Peshekhodnyi toerisme
·Skalolazanie
·Bejaag en rybalka
·Fietsen, bantam auto-safari
·Paarden en osliki
·Archeologie
·Daiving
·Paraplanerizm
·Extrim-wedstrijden
·Wintersport
·Olympisch steunpunt
·Strijd lettere
·Rolevye wedstrijden
Kosten om aan te treffen
·

·

·

·
Kaart
Sm111111

Rolevye wedstrijden en historisch fekhtovanie. Peintbol en militair toerisme

Volop romantische te gronde richten en rijke militaire geschiedenis trekken tot de Krim van de amateurs van rolevykh wedstrijden en historisch fekhtovaniya aan. IN Sudaxkoi genuezskoi fortess in de juli verloven ruim internationaal turnir met betrekking tot historische fekhtovaniiu, beeldspraak dan worden alle opbrengst alle Augustus beslecht.

Handelingen want de verschillende klaveren beslechten. Is blijje deftige ruimere rolevye wedstrijden met de strijd in Karmozijnrood brook op met. Perevalnogo. In gushche wouden wordt beslecht ergens toe vrode fortess welk belegeren obstrelivaiut van katapulty. Voor het tweetal van de weken van de wedstrijd het is mogelijk ugodit en in lapy naar dieven, of propitsya en verlopen zich in korchme, zodat jullie zullen in de slavernij verhandelen. En kan worden schat gevonden en in een moment om rijke en geacht middeleeuws pertsem te worden. Alle misschien en weinig die het is mogelijk predugadat. In dan, eigen en de amenity van de wedstrijd. Het is opnieuw, gemeenschap rolevikov gedragingen stormachtig en gevoelen-lager virtualnuiu leven, zodat zoek specialiseerde zich saity in Het internet.

Militaire evenementen in de Krim lieten na de onszelf de onwaarschijnlijke boel van interessante objecten van het toerisme.  Drevneishim van hen is geheime handtekening op de afgrond (ze prostupaet leix, als weten, in wat plaats skalnogo door obryva plesnut water). Erop zapechatleno de strijd van meerdere plaatselijke stammen (op de gelatene vanboven werden drietal zeer stilnykh van de posities van het moderne ontwerp van grafisch symbool – rodovye symbolen weerhouden, op tiurkov zij heten "tamga") met nekimi prisheltsami. Is mogelijk, dit waren Romein legiony. Sowieso, in het centrum van het kamp prisheltsev wordt tamelijk ingewikkeld symbool manende Romein shtandart op direct drevke met perekladinoi (tablichkoi geportretteerd?). Erover ergens toe van vrode Romein orel, en onderaan – delfinchik (?).

Elk meer geloofwaardige ten overwinning plaatselijke ten romeinen, waarvan verbleven ruime schat in svyatilishche tavrov op de deftige Arbour van strengelt op yaile overheen Gurzufom. Fortesses vizantiitsev en genueztsev, van versterkend turkov en Russische, de militaire ontwikkeling van Krymskoi oorlog en twee wereldoorlogen – alle dit in de uitspatting. Moderne evenementen - "koude oorlog", de tegenstrijdigheid van twee grote mogendheden, - ook liet op krymskoi het land is aanzienlijk van de objecten. Een van de meeste interessante - louter in de wereld ondergrondse toevlucht voor de onderzeeboot in Balaklave. Andere – grootst in de wereld tramplin voor de training ... - vliegtuig versieren. Het bevindt zich op het testen gebied ZEEN van chut iuzhnee stad Saki.

De Krim niet alle voor niets genaamd "nepotoplyaemym avianostsem". Zdeshniuiu militaire infrastructuur ontwikkelde best intellects SOVJET-UNIE. Nu vele objecten werden gemakkelijk van de toegang voor bezoeken door toeristen, gewillig om op zichzelf "tyagoty en de ontbering'en van militaire aanwending te wedervaren. Gaat over niet alleen omstreeks exotische dienst voor rijke een of anders. De militaire strooibiljeten van landen NAVO hebben goede pensioneringen en wel eens spenderen 10-15 1000 van de dollars, om poletat op deftige sovjete bestrijders MOMENT.

Versimpeld (en verreweg udeshevlennaya) aard "militair tura" - dit en bezoeken door de school-jongens van militair schip in Sevastopol, en schietpartij van de automatiek op het testen gebied... Ja en eenvoudig om met betrekking tot testen gebied te lopen, wanneer er geen strijd verlovingen en worden op het wapentuig of doelen gefotografeerd. Waarom niet, als volksplanting vragen ... Slechts beginnen, alstublieft met "Zdraviya wens en Autoriseren om te gelden". Alles jullie hebben wordt gekregen.

Speciale militaire toerist objecten tamelijk behoorlijk wat, incluis nieuw. Het is bijvoorbeeld, fortesses Eni-calais en Kerchenskaya op Kerchenskogo van straat. Beneden Sevastopol, op met. Liubimovka, schrikt verbeelding de verschrikkelijke moshchiu ingewikkelde "Dertigste batterij" op. De trots van de batterij - het boordgeschut van metterdaad princely boring, 12 inches (305 mm). Boek rekordov Ginnesa deze boordgeschut noemt door "de schietpartij boordgeschut met grotste boring in SOVJET-UNIE". Alle die grandeur kan worden gezien, en die belangrijk - potrogat door het eigen hands welk wel eens maken en volwassene, en kinderen. "De excursie tierigheid" houdt anders en in wat elektromekhanika bevoorradende motie deze staal mnogotonnoi makhiny, helemaal boegotova in. En wanneer vuurwapen door het hoogtepunt met pyatietazhnyi huis gehoorzamende de motie van uw hand, gehoorzaam opstijgt, beginnen om van moshch Russische wapen naar de gevulde bloem te voelen.

Wint macht en zodanig dienst, hoe turniry met betrekking tot peintbolu. Blob met de verf ontpopt zeer vostrebovannym door vermaak, vooral als te nemen in de rekening dat wedstrijd kan in de omstandigheden verrijzen, priblizhennykh om een of anders te leveren slag. Het is bijvoorbeeld, in het woud, waar iedere speler kan ons en boitsom spetsnaza, en door de held van astrale oorlogen voelen. Meerdere sporten-peintbolnykh klaveren (incluis wegens de beperkingen van de Krim), gedragingen wedstrijden en turniry elk complexiteit. Voor hen worden van podruchnykh materielen diversified ukrytiya gebouwd of is gebruikte standaard naduvnoe toerusting – ruimere helder obemnye geometrische cijfers (piramideen, kegelen, cilinders en anderen). Voor het bevel protivoborstv zijn gebruikte symmetrische cijfers. Als zal wedstrijd zien of ongedeeld bestelde stek – niet stesnyaites, vragen omstreeks de programma's voor het begin. Maar, als worden competities gedraagd en, alle de meer worden gestempeld landsgrenzen – in geen geval wedstrijd stremen, niet thema ons eigen gevaren. Ogen moeten door alle middelen verdedigd zijn! Als verdedigingswerken niet, dan naar het veld peintobola priblizhatsya het is onmogelijk. Onderrichting peintbolu geworden door verplichte bijvoeglijke bepaling van kinder en jeugdige sporten-ozdorovitelnykh kampeert. Het is algemeen, op de waterkeringen in de zomer respectievelijk de organisatoren schijnen van de wedstrijden en programma's voor het begin. En op serieuze programma's moet worden door Het internet opgeschreven.Complementarily op dit thema:

Peshekhodnyi toerisme. Afgronden en grotten
Skalolazanie
Bejaag en rybalka. Groen toerisme
Alpene fietsen, bantam auto-safari, motokross, kvadrotsikly
Verkhovye paarden en osliki
Archeologic en militari-zoeken expedities uit
Daiving en inen het water levend
Paraplanerizm, parashiutnyi pronken en gemakkelijk vliegtuig
Extrim-wedstrijden (rolikovye konki, skeitbord, mauntinbord)
Wintersport (alpene ski's, snoubord, slede)

© 2005-2009 www.srimeanextreme.som. Alpen toerisme en extrim in de Krim.
In het citaat van de materielen saita direct giperssylka op www.srimeanextreme.som Verplicht