goрный tурhзm h эkctрhm c Kрыmу 
Gl222222
::  BELANGRIJKSTE  ::  FORUM  ::  ZOEK  ::
Alpene de Krim en IUBK
·Geografie, relef, klimaat
·Krymskaya toponimika
·Rechnaya netwerken
·Begroeiing en beest
·Geologisch geheim de Krim
Toebereiding te routeert
·De keuze van de stijl van recreatie
·Toerisme met betrekking tot bezdorozhiu
·Cartography
·Het kamp apparaat
Actief toerisme en extrim
·Peshekhodnyi toerisme
·Skalolazanie
·Bejaag en rybalka
·Fietsen, bantam auto-safari
·Paarden en osliki
·Archeologie
·Daiving
·Paraplanerizm
·Extrim-wedstrijden
·Wintersport
·Olympisch steunpunt
·Strijd lettere
·Rolevye wedstrijden
Kosten om aan te treffen
·

·

·

·
Kaart
Sm111111

Gevaarlijke planten en beest

Bezdumnoe pozhevyvanie travinki, embrocation listika tussen pulkt, van vdykhanie fragrance (bloemen vechnozelenoi magnolia), van degustatsiya lichtende eetlustopwekkende vruchten (ooi yagodnyi), als jullie precies niet weten dat dit zodanig - alle die kunnen klaar zijnen zeer betreurenswaardig.

In de bergen gevaarlijk yasenets of neopalimaya kupina (lage plant met het loof manend yasen, en usypannoe zhelezkami onderscheidend attar). Efirnye dampen kunnen worden van podnesennogo van het vuur welk aangefruit, begeleidend, zullen neopalimoi kupine niet schaden, en hier is naar mensen better om drijvend van de om haar podalshe te gadeslaan.

Krymskie beest is blij bezobidny.  Beren, wolven, rysei en t. P. In ons niet, niettemin worden ontmoetingen met vossen niet uitgesloten, brodyachimi honden en katten welk kunnen door de krankzinnigheid verduren. Het is juist indien van hen noodzakelijk om drijvend in het woud podalshe te gadeslaan. Serieuze toevalligheid wild mannetjesvarken presenteert, als het ergens toe verontrust en verbolgen - hier reeds, niet tijdperk verliezen, noodzakelijk om op dichtstbijzijnde boom te vergaren.

Vergiftige slangen, in krymskikh wouden niet, maar vergiftige insecten, hoewel quitte zeldzaamheid, maar treffen met betrekking tot alle schiereiland. Mensen zijn niet de object respectievelijk hun jacht maken op, maar als jullie alle gelijk gebeten tarantul, skorpion of zoiets, op ranku lagen verband, afgetopt in de sterke verdunning van margantsevokislogo kalium, naar binnen wordt van polstakana de verdunning van margantsevo de-onaardige kalium van zwakke-rose kleur geaccepteerd. Tot toe de te stijven aankomst van de arts noodzakelijk om postradavshemu rust, warmte, overvloedig pite.

In recente jaren door essentiele toevalligheid werd lesnoi kleshch, hereto boekende hersenontsteking.

Prisosavshegosya kleshcha, om debar van de toegang van de lucht, dek door vette room of boter en erbuit slepen door de lus maken om het het golovogrudki van gebruikelijke zeen. Kleshcha noodzakelijk zorgvuldig om dichtstbijzijnde sanitari-epidemie halte (Krymskaya republikein SES +38 0652 27-33 - binnen te dragen12).

In de knauw van krovososushchikh de insecten het is onmogelijk van chesat de plaats van de knauwen. Kan erbuit vatnyi tampon hozen, afgetopt door het animo of odekolonom, alsmede de weinig van vetnamskogo balsemen "Goud ster". Maar in de plaatsen, waar komarov behoorlijk wat, bijvoorbeeld op Azovskom kust, better om schrikkend direct toegankelijk te benutten.

In de zee op krymskikh de kustlijnen van serieuze gevaren niet. Chernomorskaya haai katran, bijvoorbeeld, dit gering bezobidnaya vissen. Probleem kan eigentijds slechts vergiftig rybka - skat-khvostokol (marine kat), als erop langs te komen voet welk is mogelijk maar in dat adapteert, waarin mensen tijdperk bijzonder ongewoon doorbrengen. Chernomorskie meduzy onderkennen vergiftig slime, nuttig, bijvoorbeeld, in revmatizme en over het algemeen opwekkend imunnuiu systeem, maar in popadanii slime in de ogen, hen moeten accuraat promyt presnoi door het water.

De telefoon van De ambulance - 03 totaliter steden en bebouwde komen.Complementarily op dit thema:

Begroeiing
Kruiden
Dikorastushchie vruchten, chairy
Fauna

© 2005-2009 www.srimeanextreme.som. Alpen toerisme en extrim in de Krim.
In het citaat van de materielen saita direct giperssylka op www.srimeanextreme.som Verplicht